Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Terhesen is ugyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Terhesen is ugyan úgy kívántátok a pártokat? Vagy ilyenkor minden férfi megváltozik?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk, de amióta pozitívat teszteltem nem szexel velem. Nincs még pocakom, nem híztam, most töltöttem a 4.hónapot.

Hiába veszek fel szexi hálóinget, fehérneműt semmi..

2021. márc. 12. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

engem izgatnak a terhes nők, de még nem volt lehetőségem terhes nővel szexelni, főleg nem barátnővel/feleséggel

ő mit mond, miért nem akar szexelni veled így?

2021. márc. 12. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszèlj erről a pároddal! Lehet csak félt titeket!

A másik lehetősèg, hogy aggódik mondjuk az anyagiak miatt, mert felelőssègteljesen gondolkozik.

2021. márc. 12. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom, nem volt még terhes egy barátnőm se, de szerintem ha nagyon nagy a hasa akkor nem akarnám, az lenne bennem hogy szopatom a gyerekem a hasába. Meg a vége fele már állítlag be is indíthatja a szülést
2021. márc. 12. 17:17
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem mond semmit, csak ha odabújok hozzá, vagy bármi akkor pihenek, pihennem kell stb...

2-es én is arra gondoltam, hogy félti a babát, de nem tudom hogy hozhatnám fel, hogy ettől baja nem lesz. Anyagi problémánk nincs, kivártuk, hogy mindenünk meglegyen mire teherbeesek.

2021. márc. 12. 17:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam, nincs még hasam, vékony vagyok.
2021. márc. 12. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát vékonyként akarnám. 3.voltam
2021. márc. 12. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, nem kell túlbonyolítani szerintem. Ha már gyermeket vállaltok mindent meg kell tudni beszèlni. Ültesd le ès mesèld el Neki, hogy szeretnèl együtt lenni vele, emiatt nem lehet baja a kicsinek, stb.

Ja igen ès sok-sok boldogságot kívánok a kis jövevènyhez! 🙂

2021. márc. 12. 17:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk három gyerkőc van és a terhesség alatt végig szeretkeztük szinte az utolsó pillanatig 🤷‍♂️ de nem vagyunk egyformák.
2021. márc. 12. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
2 gyerekünk van, végig csináltuk, mindig kívántam, bár a végén visszafogottabb volt. Ez most gáz és elszomorító, hosszú távon viszont iszonyat lesz. Gondolom van fogalmad arról, hogy szülés után lesz ez probléma. Őszintén beszéld meg vele, nem lehet ekkora tapló, ha így összeraktátok az életeteket!
2021. márc. 12. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Még jobban kívántam,amúgy is izgatnak a terhes nők.
2021. márc. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!