Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha heteroszexuális férfi létemre megnéznék egy igazán nagy péniszt?
Figyelt kérdés
Az enyém se kicsi.2021. márc. 31. 21:04
2/11 anonim válasza:
Ha megnézem még nem gáz de mire gondolsz közben?
3/11 A kérdező kommentje:
Semmire nem gondolnék, csak megnézném milyen egy igazán hatalmas fallosz, élőben.
2021. márc. 31. 21:08
4/11 anonim válasza:
Az még szerintem nem vészes. De ha kedved lenne huncutkodni vele, akkor fiam máglyára kell húzzunk téged! 😂
5/11 anonim válasza:
Nem gáz, rajtad kívül is van még pár ezer meleg, biszex. Bujkál benned némi biszex affinitás na bumm.
6/11 anonim válasza:
Dehogy vagy heteró, menj el a lovardába ha akarsz látni élőben egy igazán nagy phaszt...
7/11 anonim válasza:
Még izgathat a látvány anélkül is hogy meleg lennél.
A melegség ott kezdődik hogy férfivel szeretnél szexelni, csókolózni, együtt lenni.
9/11 anonim válasza:
Az enyém éppen hogy átlag alatti kimondottan, ezért vagyok úgy a nagy farkú férfiakkal, hogy irigylem sokszor őket. Gondoltam már arra is, hogy ha úgy adódna, megnéznék egyszer egy ilyen nagy farkat közelről, esetleg meg is fognám neki, hogy megtudjam, milyen érzés kézbe venni...
10/11 anonim válasza:
Nem gáz, nők is megnézik más nők nagyobb, szebb mellét, fenekét. Férfiaknál is van ilyen, szeretik magukat a másikhoz hasonlítani, tudni, hogy hol állnak a rangsorban. Nézik egymás kocsiját, ruháját, izomzatát és persze a farkát is. Nem biztos, hogy hetero a kérdező, de az se biztos, hogy csőbuzhi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!