Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van akit megbántál, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit megbántál, hogy nem feküdtél le vele? Vagy pont hogy azt, hogy lefeküdtél?

Figyelt kérdés
Akiről utólag azt mondod inkább nem kellett volna, miért?

#szex #kihagyottlehetőség
2021. máj. 13. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Olyan nem volt akit bántam volna h megvolt, inkább azokat bánom akikkel nem volt szex. pl mikor 18 évesen haverom bomba nője felajánlotta h szálljak be harmadiknak és visszautasitottam azzal h barátom nője nekem tabu. a mai naoig falba verem a fejem ha eszembe jut, évekig próbálkoztam nála miután szakitottak de azóta sem történt semmi vele. Volt egy bnőm akivel 1 hónapig együtt voltunk de sosem dugtunk pedig millio alkalom lett volna. ezt is nagyon bánom. Lett volna még egy csomó lány akinél itt ott lett volna esélyem egy egy alkalomra de nem tettem meg. Bánom azokat a kihagyott csajokat is akiknél nem értettem vagy nem esett le időban a gyenge kis jelzésük. Azt a kihagyott lány barátom at is bánom aki sokáig kellette magát nekem de nem mertem mert tudtam h a pasija a szrt is kiveri belőlem, de lehet meg kellett volna kockáztatni. vele volt h nyáron melltartó nélküli topban jött át hozzánk nyáron és kellette magát de nem feküdtem le vele pedig csak azért jött. De aminek a legjobban örülök h nem feküdtem le néhány olyan csajjal aki tapadt rám de tudom h azóta sem tudnám levakarni magamról.
2021. máj. 13. 11:24
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
75%
Rengetegszer megbántam. Zenész koromban a szombat estéim a fellépés utáni egyéjszakás kalandokról szóltak. Ezerszer megfogadtam, hogy többé nem teszek ilyet, de szombat estére valahogy mindig elerőtlenedtem, és belementem a hülye kis dugásokba. Végül azért szálltam ki az együttesből, hogy magam mögött tudjam ezeket a kalandokat.
2021. máj. 14. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!