Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10-ből hány alkalommal nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-ből hány alkalommal nem passzol a nő hüvelyebe a pénisz mérete? És mi van akkor mikor belekezdesz és érzed hogy kicsi elveszik benne? Azért is végignyomod vagy otthagyod?

Figyelt kérdés
Milyen érzés az mikor nyomod aztán érzed hogy szinte mintha ujjaznad ugy elveszik benne, se nem szorítja se nem érzed hol a hüvely vége a gumi miatt. Nem gáz?

2021. máj. 12. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Egy ilyen csajom volt, akivel úgy dugtam, hogy alig éreztük egymást, nagyon tág volt. Mégis baromi jó volt, mert jól müködött a kémia közöttünk, én is jó sokáig bírtam. 15/4 az en farkam is amúgy.
2021. máj. 13. 08:04
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Mindig passzol. Néha megijjednek, amikor meglátják, de nem volt még gond. F
2021. máj. 13. 08:44
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Már előre aggódsz. Hogy veszne el ez a méret egy női kézben, ugyan már. 15cm szerintem az arany középút, ami pont az átlag. Ha tényleg nagyon kicsit lenne, akkor is valószínűleg kapna egy esélyt, csak utána már nem állnék le vele újra. De neked nem hiszem, hogy lesz ilyen gondod, csak előre stresszelés helyett inkább próbáld ki, és meglátod.
2021. máj. 13. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Egyszer hosszú ujjazás után is olyan szűk volt a csaj, hogy nem bírtam betenni.17/5

20F

2021. máj. 13. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Otthagyom! Lopom én a g÷c>t? Hülyegyerek!
2021. máj. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!