Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora probléma ha a párod nem passzol a fantáziádhoz?
Nagyon szeretem a párom. Sokmindenen átmentünk és mindig mellettem àllt. Szerintem egy ritka kincs és jó ember. Hasonlóval nem találkoztam. De nem éppen olyan, mint a fantáziàmban az ideál vagy mi. Sőt kicsit az ellentéte is.
Én a kifinomult, elegáns, kicsit arrogàns és domináns férfitól àjulok el szó szerint.
Ő viszont inkább olyan szolid, egyszerű és a legkisebb mértékben se dominàns.
Ez tönkre tehet bármit?
Csak egy rövid, de nagyon fontos kérdés: Mégis mi a véreres f...ért jöttél vele össze akkor?! Ismerkedős rész full kimaradt, vagy mi?
“Jaj hát olyan aranyos volt és nekem meg szeretethiányom volt”
“Amúgy jó vele, csak”
Nők...
Hosszútávon probléma lehet, de ha szereted és számodra egy "ritka kincs", akkor próbáld meg elfogadni olyannak, amilyen. Köss kompromisszumot.
Szerintem becsüld meg, mert nehezen fogsz jó embert találni utána.
#6 Nem értek egyet (annak ellenére, hogy nálunk is volt hasonló beszélgetés és változás, és működött is). Objektívan nézve nagy szerencse kell hozzá, hogy működjön. Nagyon fontos, hogy az illető ez irányba akarjon változni (pl. a kérdező esetében hogy a srác ne legyen kibékülve azzal, hogy ilyen szolid, hanem ő maga is határozottabb akarjon lenni, az élete más részén is érezze a hátrányát). Vagy "rejtett tartalékok" feltárása segíthet (lehet, hogy alapból nem is lenne ilyen szolid, csak védendő virágszálnak nézi a párját, akivel nagyon finomnak és kedvesnek kell lenni. benne van az is, hogy kiből milyen viselkedést hoz ki a párja)
Ezek hiányában viszont a srác hiába tenné a macsót, egy mindkettejükhöz méltatlan (és amúgy valószínűleg elég esetlen) színjáték lenne az egész. Ahelyett, hogy mindketten olyan emberrel lennének együtt, akivel valóban egymásra vannak indulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!