Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők összejönnétek olyannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők összejönnétek olyannak aki még szűz 25 évesen?

Figyelt kérdés

Nem nézek ki rosszul, csak nem járok társaságba, meg visszahúzódó vagyok.

Mindenki elutasít ha ennyi idősen nem volt még barátnőm, mentálisan betegnek gondolnának?

2021. máj. 12. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem
2021. máj. 12. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Vannak szűz, tapasztalatlan, antiszociális nők is. Amúgy meg nincs a homlokodra írva, hogy nem volt még barátnőd. Azt hogy szűz vagy akkor kell közölni, amikor már forró a levegő
2021. máj. 12. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Én is az vagyok úgyhogy nem
2021. máj. 12. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Nem jönnék össze veled, bocsi. 25 éves vagyok és 8 éve élek nemi életet. Nem szeretnék tanárnénit játszani, na meg aztán rájössz, hogy te még másokkal is ki akarod próbálni.
2021. máj. 12. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem lenne akadály
2021. máj. 12. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem szeretném a párom, nem lennék házas és tetszenél is, akkor igen.

A többi meg majd alakulna...

Nekem ez nem volt soha akadály. Voltam 3 szűz pasival is régebben, ( a legutóbbi a férjem ,(21 éves volt akkor)).

A másik kettő 18 és 22 éves volt mikor velem elvesztették... De + 2-3 év nem oszt nem szoroz.

Én erre a dologra sose pörögtem rá, az idő minden esetben eldöntötte, hogy passzolunk e vagy sem.:)

2021. máj. 12. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A nők többségénél nem lenne akadály, ha... mondom ha... a kommunikáció, udvarlás, megismerés fázisai során szimpátiát, bizalmat tudsz ébreszteni. Ahhoz meg nem kell sem szüzesség sem "szűztelenség" csak az ember, a Férfi aki nem önbizalomhiányos és kezdeményez.
2021. máj. 12. 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szüzesség a lényeg, hanem a személyiség.
2021. máj. 12. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is szűz vagyok (és 23 éves), szóval igen.
2021. máj. 12. 23:35
 10/12 anonim ***** válasza:
28%

Ha jópasi vagy, akkor persze, semmi akadálya. De azt javaslom ne azzal indíts, hogy te szűz vagy. Ilyen vallomásokra senki nem számít és nem is kíváncsi.

Fentebb azt javasolta valaki, hogy akkor mondd el, hogy szűz vagy ha forrósodik a hangulat köztetek. Szerintem akkor se. Csak hagyd, hogy megtörténjen a dolog, a lány észre se fogja venni, hogy szűz vagy. Azt fogja hinni esetleg, hogy izgulsz.

2021. máj. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!