Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők összejönnétek olyannak aki még szűz 25 évesen?
Nem nézek ki rosszul, csak nem járok társaságba, meg visszahúzódó vagyok.
Mindenki elutasít ha ennyi idősen nem volt még barátnőm, mentálisan betegnek gondolnának?
Ha nem szeretném a párom, nem lennék házas és tetszenél is, akkor igen.
A többi meg majd alakulna...
Nekem ez nem volt soha akadály. Voltam 3 szűz pasival is régebben, ( a legutóbbi a férjem ,(21 éves volt akkor)).
A másik kettő 18 és 22 éves volt mikor velem elvesztették... De + 2-3 év nem oszt nem szoroz.
Én erre a dologra sose pörögtem rá, az idő minden esetben eldöntötte, hogy passzolunk e vagy sem.:)
Ha jópasi vagy, akkor persze, semmi akadálya. De azt javaslom ne azzal indíts, hogy te szűz vagy. Ilyen vallomásokra senki nem számít és nem is kíváncsi.
Fentebb azt javasolta valaki, hogy akkor mondd el, hogy szűz vagy ha forrósodik a hangulat köztetek. Szerintem akkor se. Csak hagyd, hogy megtörténjen a dolog, a lány észre se fogja venni, hogy szűz vagy. Azt fogja hinni esetleg, hogy izgulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!