Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta azt rá a lány hogy kicsi?
Amúgy sincs valamiért sok önbizalmam az ismerkedésben. Legutóbb amikor szexeltem egy lánnyal, csak egy kaland volt. Azt mondta hogy kicsi. Jó tudom nem valami nagy az enyém, de talán nem is kicsi. Kb15 cm/4,5 cm.
20 centis farok kéne az ilyen csajoknak?
11-es így van, fáj neki az igazság! De azok a nők akik alkalmi kapcsolatban akarnak dugni azok nem a partner lelki állapotát nézik hanem meg mondják a frankot és igenis oda kevés egy 12 centi sokszor a 15 is alkalmi szexre
8-as voltam
Ezeknek mi bajuk van? Ha azt mondta, hogy 14-15cm, akkor annyi is. Minek romboljátok tovább az önbizalmát? Idióta trollok.
Kérdező: ennél kisebb méretekkel is simán lehet jót szexelni. Ha meg a kislány (értsd: nem nő, kislány) a teljesen átlag méretű farkad miatt utasított el, akkor neked ezzel csak jót tett.
Mikor mondta hogy kicsi? Szex előtt vagy szex után? Mert nem mindegy.
Ha utána, akkor gondolom azért mondta, mert nem tudott kielégülni, amiről amúgy nem te tehetsz, egyes nők (vagy kislányok) egyszerűen képtelenek elélvezni...
Egyszer voltam majdnem egy 17 centissel, már ránézésre sem éreztem késztetést, hogy magamba engedjem. A 15 nekem pont határeset, inkább az alatti. Velük lehet durvulni, sokkal több pózt kipróbálni fájdalommentesen. Nekem fontos a "keményebb" menet. A mostani páromnak is 14 körül lehet, egyáltalán nem érzem kicsinek.
Szerintem ez a lány még sosem kefélt egy igazán jót, vagy vagánynak akatr tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!