Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki azért szakított, mert a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azért szakított, mert a párja pénisze túl kicsi, az meg mondta őszintén, vagy másra hivatkozott?

Figyelt kérdés

Ismerős lehetőségnek dobódott fel egy exem Facebookon. Igazából azért dobtam mert egy agresszív, hisztis p..csa, de szó, ami szó iszonyat kicsi a pénisze szegénynek. Mereven olyan 10 cm, olyan vékony, mint egy virsli, lefelé görbülő, nagyon pici herékkel és hatalmas szőrrel. Emiatt kisebbség érzése volt, és szexelni se nagyon akart. Végülis fél évig hallgattam, hogy én csak a pénisze miatt dobtam, és hazug vagyok, hogy nem vallom be, holott nem, bár a végén benne volt a pakliban, mert a stílusa mellett még szexelni se lehetett vele.

Aki mégis olyan helyzetbe került, hogy nem elégült ki a párja mellett,, az elmondta az őszintét vagy inkább kitalált valamit?

2018. aug. 18. 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén megmondtam neki
2018. aug. 18. 14:22
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszem, hogy bárki is egy farokméret miatt dobjon ki egy pasit. Nekem nincs farkam, 1 centi sem, nemhogy 10. Mégis ki tudom magam tökéletesen elégíteni.

Lófarkú pasi is lehet rossz szerető.

2018. aug. 18. 14:23
 3/13 A kérdező kommentje:

#1 mit szólt hozzá? :(

#2 akkor üdv a bolygónkon, mert ilyen igenis történik

2018. aug. 18. 14:25
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Én páromé is 10cm imádom őt főleg hogy néha megengedi hogy nagyobb farkú barátunkkal legyek és ő ezt élvezi persze én is
2018. aug. 18. 16:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Értény kösz az infót.
2018. aug. 18. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Meg hogy a meret nem szamit mi csajok
2018. aug. 18. 16:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Esetleg válasz valaki? :)
2018. aug. 18. 17:19
 8/13 anonim ***** válasza:
29%

"hisztis p..csa, de szó, ami szó iszonyat kicsi a pénisze szegénynek"

Most akkor pycsa vagy faszi szegényem?? Vagy transzi? Vagy hímnős?

2018. aug. 18. 20:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Férfi. Azzal hogy hisztis p.csának titulálom, a súlyosságára célzok sztem elég egyértelmű. xd
2018. aug. 18. 21:49
 10/13 pom2x ***** válasza:
Van egy javaslatom. Lefekszel velem, aztán kidobsz, és elmondod őszintén, hogy kicsinek találtad. Innentől helyén tudod kezelni a kérdést. Na?;)
2018. aug. 21. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!