Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez normális?

Figyelt kérdés
Ha az a férfi akivel webkamerán beszélek,(nem szex témát!) elkezdi kiverni közben magának. Azonnal ki is léptem a beszélgetésből. Normális az ilyen? Én beszélek az időjárásról mert az volt a beszédtéma, erre közben magához nyúl. Kérdeztem hogy te most önkielégítesz? Azt mondta igen. Azonnal kiléltem. Normális az ilyen?
2021. máj. 12. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem normális, viszont általános. Mármint a random webcamos oldalakon, ahol idegenek vannak.

Kérdező, gondolom nem ismerősöd volt, hanem ilyen idegenekkel camozos oldalon, ugye?

2021. máj. 12. 16:30
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ, hogy milyen oldalon beszéltetek. Ha olyan helyen, ahol ez gyakori, akkor magadnak kerested a bajt. Ha olyan helyen, ahol ennek tényleg semmi keresnivalója, akkor nem, nem normális. Én is azonnal léptem volna, gusztustalan.
2021. máj. 12. 16:33
 13/23 anonim ***** válasza:
18%
Ha tudnád mit csinálok miközben a kérdésed olvasom... :D
2021. máj. 12. 16:34
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Tini éveimben volt egx jó barátom akivel gyakran skypoltunk. Szinte mindig kiverte rám. Maga a pasi nem tetszett, de az önbizalmamnak jól esett, hogy valaki otthoni levetett göncökben is izgatónak tartott.
2021. máj. 12. 16:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem nem volt idegen! Ismerem az illetőt! Szoval totál azt sem tudtam mi van? Gyorsan ki is léptem köszönés nélkül.
2021. máj. 12. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
Siman hülyét fogta ki. Ugy mondom h félig normális. A pasik felé ostoba a másik fele normális. Az ostobabbja csinál ilyeneket. Szóval félig normális :D
2021. máj. 12. 16:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Beteg ês undi.
2021. máj. 12. 16:56
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ki érti a lányokat.. 🤷‍♂️
2021. máj. 12. 16:57
 19/23 A kérdező kommentje:
Már nem a lány kategória vagyok, 30 felett vagyok. A masik fél is 40-hez közeli. Mondjuk nem mintha ez számítana. Szerintem ez egyik életkorban sem elfogadható viselkedés.
2021. máj. 12. 16:59
 20/23 A kérdező kommentje:
20-as erre inkább nem is válaszolok.
2021. máj. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!