Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség 25 évesen (nő)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség 25 évesen (nő)?

Figyelt kérdés

Nyilván több, személyes oka van! :)

Nem tudom, ilyenkor már teher az ember valakinek? Mármint "tanítani", ilyesmik... Vagy vonzó lehet a szüzesség így is?

2021. máj. 12. 07:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván, és az is fog maradni, mert nem hajlandó nyitni a férfiak felé.

Ez úgy szokott lenni, h nincs önbizalmuk, nem érzik maguk elég jó csajnak fiatalon. Akkor utána ha valaki udvarolni kezd, azt feltételezik róla, hogy biztos CSAK meg akar dugni.

Később már azt fogják szégyelni, hogy szüzek, emiatt nem mernek lépni. Közben feszesebbek sem lesznek már. Szóval ördögi kör. Sajnálom

#35 voltam

2021. jún. 27. 00:30
 42/43 anonymousreview60 ***** válasza:
2021. jún. 27. 06:12
 43/43 anonymousreview60 ***** válasza:

Az lehet a baj a nőkkel, hogy mivel - és ez igazolt - a nők a férfiak felső 10%-val akarnak kavarni - és mennek lejjebb, ha nem jut jobb -, azt feltételezik, hogy a férfiak is. Miközben nekünk/em mindegy, ha egy "átlagjócsaj" szintet már megüt.

Kérdező! Menj el táncolni! A PAW partikon kell a csaj. Nem kettő - nem három átlagcsaj is van. És a pasik jellemzően klasszabbak, mint én. :-S

2021. jún. 27. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!