Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség 25 évesen (nő)?
Nyilván több, személyes oka van! :)
Nem tudom, ilyenkor már teher az ember valakinek? Mármint "tanítani", ilyesmik... Vagy vonzó lehet a szüzesség így is?
Bárcsak én is szűz lennék még...
21L
Ha jó csaj vagy, akkor teljesen mindegy, sőt inkább még vonzó is, hogy szűz vagy.
Ha valami bigott vallási okból vagy szűz (katolikusoknál előfordul, bár pont a legribisebb barátnőim kaolikusok voltak), akkor az esetleg lehet taszító.
Ha csúnya vagy, akkor mindenki azt fogja gondolni, hogy azért vagy szűz.
Azt hiszem most el fognak árasztani a perverzek üzenetei, akik "segíteni" akarnak rajtad. Én nyilván nem írok neked külföldön élek...
Egy normális kapcsolatban nyűg.
Minden olyan embernek aki a földön jár, annak nyűg!
Egy okos pasi nem akar az első lenni, és erre akár már most mérget vehetsz!
Nem, nem a tudatlanság, a nagyobb figyelem az oka, hanem azért mert ahol volt 1. ott lesz 2., 3....
Ha valaki mást mer erre írni az hazudik, meg akar dugni, vagy fingja nincs az életről, tapasztalatlan naiv idióta!
Csak gondolj bele, hogy hatalmas eséllyel fogsz ki majd olyan pasit aki a barátnőid által, vagy máshol olvasottak által már nem fog neked megfelelni, szexuálisan nem fogtok összeilleni!
És itt vége is a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!