Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség 25 évesen (nő)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség 25 évesen (nő)?

Figyelt kérdés

Nyilván több, személyes oka van! :)

Nem tudom, ilyenkor már teher az ember valakinek? Mármint "tanítani", ilyesmik... Vagy vonzó lehet a szüzesség így is?

2021. máj. 12. 07:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell tanítani, ha kölcsönös az érzés, minden jön magától. Legfeljebb kommunikálni kell csak.
2021. máj. 12. 09:49
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mostani páromat megismertem, ő szűz lány volt. Én már nagyon nem voltam szűz ;P szexuálisan nagyon tapasztalt és aktív voltam. Semmi gond nem volt ebből köztünk. Összeszoktunk. Ahogy egy nemszűz lánnyal is össze kell szokni.
2021. máj. 12. 09:52
 13/43 A kérdező kommentje:

#9 Miből gondolod, hogy Magyarországon élek? :) Nem, nem vagyok mélyen hívő (sem katolikus).

#10 Nem egészen értelek...ha kapcsolatban vagy valakivel, ott nyilván van 1., 2., 3., (...) alkalom; amit te említesz, az nem csak az "összejárás"? ;)

2021. máj. 12. 09:52
 14/43 anonim ***** válasza:
72%

#10-es voltam kérdező.

Mit nem értesz rajta, a végére pedig teljesen egyértelműnek kellene lennie!

Te nem fogsz életed végéig megállni az 1. pasinál!

Pont ezért a normális pasiknak ez nyűg!

Erre írtam, hogy aki erre mást ír/mond az majd meg akar dugni, mert erről szól az egész.

Te nem adod magad mert komoly kapcsolatban szeretnéd elveszteni, aki téged megdugna pedig nem akar majd komolyat, mert tudja ennek a kimenetelést.

Nem tudom figyelted-e, nem véletlen nem kockázatot írtam.

Igen, ennyire biztosra tudom.

2021. máj. 12. 09:57
 15/43 anonim ***** válasza:
73%

9-es vagyok

Te miből gondolod, hogy egy szűz lány tutibiztosan tovább fog lépni más férfiakra?

Egy nemszűz lány nem fog? Neki nem lehet következő partnere?

Mondjuk egy lánynak volt 2 partnere eddig, összejön a harmadikkal. Akkor ez a harmadik már ne aggódjon, mert tutibiztos nem lesz negyedik?

Elég sok szűz lány marad együtt az első partnerével. Nyilván nem mind. De ez se csak a lányon múlik, a fiún is, vagy mindkettőn vagy a körülményeiken. A kapcsolatok nem mindig tartanak holtomiglan. Mi ezzel a probléma? Emiatt aztán bele se kezdjünk semmibe, mert úgyis vége lesz!?

2021. máj. 12. 10:05
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

majdhogy nem minden pasinak tetszik.

fordítva ha pasi lennél már nem ez a helyzet.

2021. máj. 12. 10:09
 17/43 anonim ***** válasza:
80%

ha egy nő szűz 25 évesen az cuki meg okés

ha egy pasi akkor lúzer

jó mondjuk a nő várja az igazit

a pasi meg nem tudott szerezni nőt

végül is jogos.

amúgy 25 szűz pasi

2021. máj. 12. 10:10
 18/43 anonim ***** válasza:
76%

Ne parázz, én fiúként annaknidején csak egyetem alatt vesztettem el a szűzességemet. Aztán beindult a dolog, mára annyi partneren vagyok túl, hogy számolni se tudom. Mondjuk már 10 éve van állandó.

Én azért nagyon jóképű gyerek voltam (már elmúlt), pont emiatt a lányok nem mertek velem kezdeni, mert azt hitték egy ilyen jóképű fiúnak biztos van komoly barátnője.

2021. máj. 12. 10:20
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Se nem teher, se nem vonzó.
2021. máj. 12. 10:22
 20/43 anonim ***** válasza:
22%

9-es vagyok, gondoltam, hogy egy magyar nyelvű oldalra Magyarországról látogatnak emberek, ezek szerint szűklátókörű voltam... Mondjuk én se Magyarországon élek, nem is Európában, úgyhogy én biztos nem fogom elvenni a szüzességedet ;)

2021. máj. 12. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!