Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Vonzónak találjátok ezt a testalkatot? Hova kategorizálnázok, telt, vagy ez már kövérnek számít?
#28, a véleményed teljesen rendben van, ameddig vélemény. Az, hogy ez az alak nem tetszhet senkinek és csak puncira vadászik mindenki, egy hangyafasznyit személyeskedő, és nem mellesleg feltételezés.
Ezzel együtt azt teljesen megértem, ha neked nem jön be.
Nincs nyilánvalóan jó alak. Lehet neked a fitnesszmodellek tetszenek, nekem meg az ha van egy puhabb test, egy pocak, kerek mellek, szép lábak. Te szeretheted ha egy lánynak izmos és kemény a hasa én meg ha megölelem a telt barátnőmet, szeretem érezni a puhaságát és melegségét.
A kérdező által linkelt alak nem kövér, maximum telt, töltött galamb. Főleg a leírt pontosításokkal ez kifejezetten vonzó lehet sok férfinek, köztük nekem is.
Amúgy meg személyiségben is rendben lehetsz kérdező, ha így válaszolsz a kéretlen kritikára, a sütés-főzés meg háááááááááát lennék a barátod helyében ha ez egy szép arccal társul.
Sok boldogságot, nyugodtan edd meg a krémeseket, bizony hogy lehet vonzó egy NŐ ilyen alakkal és egészséges önbizalommal.
35/F
Igazad van, kérdező, elnézést kérek a tapintatlan szavakért, tényleg bunkó módon fogalmaztam. Örülök, ha mégsem bántódtál meg, annak meg, ha megtalálod a férfiak körében, amit keresel, még inkább örülök.
31-es, itt minden feltételezés, azt se tudjuk a másikról, hogy létezik-e. Igazából csak azt akartam szóvá tenni, hogy ha a kérdező több ajnározást kap a képre, mint más kérdéseknél egy fürdőruhamodell, akkor azt érdemes azért szkeptikusan fogadni. Tény, így visszanézve ennek a gondolatomnak rohadtul nem szerencsés módon adtam hangot, amit sajnálok. Elnézést, ha bárkit megbántottam! Peace!
Semmi gond, nem haragudtam, sajnálom, ha esetleg úgy érződött.
Értem, amit mondasz és egyet is értek azzal, hogy mindent fenntartással kell kezelni ezen az oldalon, illetve hogy ha valaki sikertelen a férfiak körében/elégedetlen magával, nem itt kell keresnie a megnyugtató szavakat, hanem változtatnia.
Nagy szó, hogy beismerted, hogy nem pont így kellett volna, példamutató!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!