Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Vonzónak találjátok ezt a testalkatot? Hova kategorizálnázok, telt, vagy ez már kövérnek számít?
2021. máj. 10. 20:26
11/48 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó alakod lehet ezek alapján.
Nekem tetszik a képen lévő alkat.
12/48 anonim válasza:
"De akkor férfiként az sem zavaró, ha azért van pocakja egy lánynak/nem teljesen lapos?"
Belefér. Ha kellően bögyös, úszógumis hozzá, még be is jön.
13/48 anonim válasza:
Komolyan mondom azért az ciki h sokan erre a csajra azt mondják telt. Ashley Graham nah ő már telt, de nem ez a csaj. Értem én h sok pasinak tetszenek a vékony lányok, de ez egy teljesen átlagos alkat.
14/48 anonim válasza:
Tetszik a képen látható alkat. Nekem bőven belefér még hogy teltebb alakja legyen egy nőnek.
Biztos csinos lehetsz az alapján amit írtál. 24/F
16/48 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Testalkatra átlagosnak mondanám, nem telt vagy kövér, de persze vékony sem.
17/48 anonim válasza:
Ha van egy kis hasad, de kicsi a melled, sokkal nagyobbnak látszik a beled, mintha a pocakháj felett nagy csöcsök vannak, sajnos ez ilyen igazságtalan, más az optika.
18/48 anonim válasza:
Telt, de mèg nem kövér.
Èn azèrt az ennèl vékonyabbat szeretem.
31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!