Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyobb farokkal jobb érzés a szex fiú részről?
A kérdés nem feltétlenül megválaszolható :D . Tudtommal a farok mérete állandó (javítsatok ki ha tévedek), így nem tudom megmondani, hogy kisebbel vagy nagyobbal milyen lehet.
Ami inkább számít, hogy a két ember (itt szó szerint) mennyire illik össze. Vagyis az a kérdés, hogy a nő mennyire tág vagy szűk, és ahhoz képest mekkora a farok.
Szerintem megválaszolható. A válasz pedig nem feltétlen.
Minden nő más, van aki szűkebb van aki tágabb. Nagyon tág nőben kevésbé élvezed. Így ha nagyobb a farkad, kisebb eséllyel találkozol olyannal, hogy túl tág neked. Így a kérdésre a válasz igen (részben)
Akkor nézzük a másik oldalt, ha nagy a farkad többször találkozhatsz szűk puncival, így többször találkozhatsz azzal is, hogy nem tudod tövig berakni mert a lánynak fáj. Így a végén lesz egy nagyon finomkodó együttlét, ahelyett, hogy jól megdughatnád. Tehát a válasz nem.
Tehát megint kijött az, hogy nem a méret az igazi lényeg, hanem hogy megfelelően kell passzolni.
Ezt SOHA nem fogod megtudni, csak ha találsz valakit akinek szexuális élete kezdetétől változott a mérete.
Nekem relatív nagy, sokakba be sem fér. Hát szépen halkan tolom, nem annyira hűű,hoooó, vááá érzés az aktus. De amikor elélvezek (főleg szájba), az isteni
Nem. Attól hogy nagyobb még nem lesz rajta több idegvégződés, s nem lesz máshogy "bekötve". Nagyobb szemmel sem látsz jobban, nagyobb orrtól sem lesz jobb a szaglásod.
A nőknek meg értelmes, normális Férfi kell nem pedig x cm. Egy focista sem rúgja jobban a gólt attól hogy 48-as a cipőmérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!