Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiálló köldök az szégyen?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és kiáll egy kicsit a köldököm, nem is veszek fel olyan ruhát, ahol kilátszana a hasam. Ha híznék, akkor ez eltűnne? A pasimat nem zavarja, de azért elég zavaró a strandon is, olyan mintha mindenki ezt nézné.2021. máj. 9. 22:00
1/6 anonim válasza:
Nem szégyen, csak nekem egy kicsit olyan undi. Tudom nem tehet róla a viselője de akkor is az. Ha meghízol is olyan lesz.
2/6 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? Ez olyan dolog, amiről nem tehetsz. Ahogy nem szégyen a göndör haj, úgy a kiálló köldök sem. Ha jó az alakod nyugodtan hordjál olyan ruhát, amiből kilátszik a hasad és a strandon se érezd magad rosszul.
3/6 anonim válasza:
Nem szégyen, de számomra kicsit furcsa, nem megszokott, egyszer odanéznék én is strandon, ha ilyet látnék, de nem bámulnám, mert azért annyira nem érdekes. Nem unorító, csak más, mint a többi, nekem első körben az jutna eszembe, hogy sérve van, tehát egészségügyi problémája. Ha sérved miatt olyan, akkor irány az orvos szerintem. Ha csak természetesen olyan, akkor nincs gond, ne aggódj.
Mintha egy erősen szeplős lányt vagy természetes vörös, göndör hajú nőt látnék. Nem átlagos.
4/6 anonim válasza:
Fhuu nekem alapjáraton a fétisem ez ha kifele áll egy lánynak nem tudom miért nekem nagyon aranyos meg imádom mikor nyáron látni lányoknak, ne érezd magad ezért rosszul.
5/6 anonim válasza:
Az előző vagyok. igen van az a súly mikor eltűik de szerintem aranyos én szeretem ha egyedi az emberben valami ami kevés emberben van meg. szerintem ne így állj ehhez amúgy hasra edzéstől is beljebb mehet ha elég izmos a has de szerintem felesleges ha barátod elfogadja nincs vele baj..! kb 10 éves korom óta érdekel a köldökök alakja stb.. szóval kevés tapasztalat meg kb 1000 kifele álló köldök után tudom mondani hogy az emberek 10% marad meg ha már töltötte a 18at nem tűnik el aki túl van ezen a koron azoknak marad de szerintem aranyos van pár ismerősöm hálisten meg többségben ilyen lányokat követek instagramon is.
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem szégyen. Én is jobban szeretem a befelé álló köldököt, de a kifelé állóban is van valami vonzzó(talán pont az hogy ritkább). Főleg ha egy szép hason van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!