Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen elmenni prostihoz?
Nekem sosem lesz barátnőm, kövér vagyok és ezen hamar úgy sem tudok változtatni mert eddig kellett volna. Péniszem is kicsi azaz ilyen 8-9 cm , elég elcseszett ember vagyok. De valahogy hiányzik az 23 évesen, hogy kipróbáljam milyen is az a szex. Viszont félek is, még itt neten is lelkiismeretes vagyok sosem bántottam meg senkit ( remélem) és nem tudnék odamenni .. szitut vázolom, mondaná a prosti , hogy mikor legyek ott mennyi összeget vigyek, és amíg mennék oda biztos remegnék, egyedül egy idegen emberhez, meg szexelni fogok, és nem tudom, hogy milyen betegségei (pl. herpesz ) vannak. Vagy mondjuk ha ott vagyok és ellazulok belevisz olyanba pl. orális lesz vagy csókolózásba akkor én a pillanat hevébe belemennék, de megbánnám és rettegnék a fertőzésektől utána.
De benne van ugyan ez abba is, hogy rendesen, mint a normális emberek megismerek egy lányt és az is lehet, hogy beteg. Nem vagyok kanosgörcsös, de illene már 23 évesen szexelni annak tudatában, hogy se vallásom se egyéb ideológiám nem tartja problémának a házasság kívüli szexet.
Engedd már el ezt a betegség dolgot!
Egy átlag nő nagyon nagy valószínűleggel nem beteg.
30 éves vagyok, és életem során kétszer voltam gombás (uszodai fertőzés) és slussz.
A nők többsége elutasítja, vagy kerüli a szexet, ha valamije van, nem osztja két kézzel a fertőzést.
Egy átlag nő, aki vigyáz magára, nem beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!