Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd a 9 éves gyereked maszturbálni, vagy leszidnád ha rajta kapod?
Elmondom miért kérdezem és látni fogjátok (ha akarjátok), hogy a sok kamu troll kérdés mellett ez egy komoly kérdés.
Emlékszem 9 évesen fedeztem fel a farkamat és abban a korban nagyon sokat csináltam. Fürdő/ágyban/WC-ben/iskolában pad alatt/és tudom beteg, de emlékeim szerint 1x-2x talán étkezés alatt a konyhában.
Szóval a lényeg, hogy szerettem csinálni.
Egyszer apám rám nyitott az ágyban miközben csináltam, és takaró alatt volt.
Hiába rám nyitott, a farkam mereven állt és lebuktatott apám amikor lehuzatta a gatyámat, hogy mutassam meg mit csináltam.
Totális megaláztatás.
20 éves vagyok, és most ott tartok, hogy hallok bármi zavaró hangot ami a lebukást eredményezheti, a farkam PILLANATOK ALATT lelohad mintha nem csináltam volna semmit.
Úgy érzem, hogy ez az esemény a gyerek kori traumatikus megaláztatás s miatt van.
Érzem magamban, hogy a farkamat szégyenlem.
Ti szülők hogyan reagálnátok, ha a 9 éves fiad, de legyen lányod, mindegy, maszturbálna az ágyban amikor hirtelen rá nyitsz valami miatt?
Köszönöm a válaszokat
Félre értések elkerülése végett:
- soha nem nyílvánosan masztiztam mindenki előtt, mindig volt egy pulcsi ami eltakarta az egész lábam és iskola padban úgy masztiztam... Ám otthon étkezés közben úgy, hogy a szüleim a szobában voltak
7-es, Ásd el magad. Mindenki másnak köszöm a reakcióját. Az érdekelne még pontosítva, hogy ott és akkor bent maradnál és el kezdenél magyarázkodni,hogy nincs baj, vagy ahogy bejöttél már fordulnál is ki a szobából és csak egy másik időpontban vagy nap beszélnél erről vele?
1-es,nem jött ondó de sűrű átlátszó előváladék igen.
Ha rányitnék, rögtön kimennék - de amúgy se normális szerintem, ha a szülők állandóan kopogás nélkül(!) rárontanak a gyerekre. Az enyémek még mindig ezt csinálják, pedig 20 is elmúltam, és rohadt idegesítő.
Később elmagyaráznám neki normális hangnemben, hogy normális, amit csinál, de ez egy intim dolog, amit nem illik nyilvános helyen csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!