Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd a 9 éves gyereked maszturbálni, vagy leszidnád ha rajta kapod?
Elmondom miért kérdezem és látni fogjátok (ha akarjátok), hogy a sok kamu troll kérdés mellett ez egy komoly kérdés.
Emlékszem 9 évesen fedeztem fel a farkamat és abban a korban nagyon sokat csináltam. Fürdő/ágyban/WC-ben/iskolában pad alatt/és tudom beteg, de emlékeim szerint 1x-2x talán étkezés alatt a konyhában.
Szóval a lényeg, hogy szerettem csinálni.
Egyszer apám rám nyitott az ágyban miközben csináltam, és takaró alatt volt.
Hiába rám nyitott, a farkam mereven állt és lebuktatott apám amikor lehuzatta a gatyámat, hogy mutassam meg mit csináltam.
Totális megaláztatás.
20 éves vagyok, és most ott tartok, hogy hallok bármi zavaró hangot ami a lebukást eredményezheti, a farkam PILLANATOK ALATT lelohad mintha nem csináltam volna semmit.
Úgy érzem, hogy ez az esemény a gyerek kori traumatikus megaláztatás s miatt van.
Érzem magamban, hogy a farkamat szégyenlem.
Ti szülők hogyan reagálnátok, ha a 9 éves fiad, de legyen lányod, mindegy, maszturbálna az ágyban amikor hirtelen rá nyitsz valami miatt?
Köszönöm a válaszokat
Kérdező xd.
Azt írtad, hogy 7-es ásd el magad!. Te voltál a hetes xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!