Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan közöttetek akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan közöttetek akinek sikerült teljesen megszabadulni a fétisétől?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan sikerült? Mi segített?

2021. máj. 9. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a féristől is függ. Neked mi a fétised?
2021. máj. 9. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ha lesz barátnőd vagy barátod és veled lesz akkor sokkal kevésbé lesz a fejedben a fétised.
2021. máj. 9. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Miért akarnál megszabadulni tőle?

Nekem is olyan van amit nagyon nehéz lesz megélni, de nem adom fel soha, nem fogok egy életet leélni anélkül, hogy ne élném át.

2021. máj. 9. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de nem is akarok.

A fétis fajtájából adódóan csak fantázia szintjén megvalósítható, így a partneremtől nem várom el, hogy segítkezzen benne. Nem is tudna.

Szóval miért akarnék megszabadulni tőle?

2021. máj. 9. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Én azért szeretnék megszabadulni tőle, mert gátol a normális párkapcsolatban!

2-es!

33 éves vagyok, szóval nem az a gond, hogy nem volt még barátnőm. Voltak már kapcsolataim rövidebbek, hosszabbak is.

Volt akivel valamilyen szintem ki is tudtam élni, de csak kényszerből ment bele és nem élvezetből.

2021. máj. 9. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért mi a fétised?

Van nekem is, de nem kell megszabadulnom tőle, mert meg is tudom élni, mivel a másiknak is jó és sokaknak bejön.

N

2021. máj. 9. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen van neked?
2021. máj. 9. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Sose akarnék. De minek is? szerencsére nem durván fura dolog, így mindig van hogyan megélni. Először fura, aztán izgalmas, majd egy szükséges "fűszer" lesz. Plusz öröm és játékforrás.

(nem kérek PM-et!)

2021. máj. 12. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!