Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lehetőség biztonságosan megszabadulni a szexuális vágytól?
19 éves fiú vagyok.
Világéletemben undorodtam a szextől és az emberi testtől, és ahelyett, hogy ezt kinőttem volna, idővel egyre rosszabb és rosszabb lett.
A probléma, hogy ettől függetlenül a testem megfelelően működik. Tehát fel szoktam izgulni, és előbb-utóbb "muszáj" maszturbálnom, mert fizikailag és mentálisan is teljesen magába kerít a vágyakozás, és ez borzasztóan idegesít.
Sokkal-sokkal egyszerűbb és nyugodtabb lenne az életem, ha nem kellene ezzel a dologgal foglalkoznom, semmi értelme, csak arra jó, hogy idegesítsen + húzza az időmet.
Hogyan van lehetőség megszabadulni ettől?
Olvastam kasztrációról, de ha jól értelmezem, akkor mind a fizikai, mind a kémiai illegális, ráadásul nem is kimondottan biztonságos. Más?
Ez nagyon egyszerű. Rettentően.
Vigyél be külsôleg tesztoszteront - gyúrósoktól teremben tudsz szerezni, nem, szólsz egy olyannal aki komolyabban edz - injekcióval kell beadni, 6-7 hónapig szúrd, magasabb lesz a szinted, meg fogsz bolondulni, de a szervezet leállítja a saját termelést, mert a külső beviteltől maxon pörög, kiverés után a tesztoszteron szint lecsökken, szex után is, de így mindig maxon van... a lényeg hogy 6-7 hónap után fejezd be az injekció kúrát is, és nem fog többet felàllni! Garantált!
Ez biztosan működő módszer! Kondisoktól tudsz szerezni, ők izomépítésre használják, mert ettól fejlődik az izomzat, ez egy szteroidhormon!
Az élsportolók azért nem dugnak/verik téttmeccs előtt, mert az “esemény„ után lecsökken, de így meg pörögnek tőle. Bent marad a hormon!
De az injekciós kúra, az tuti módszer!
A szervezet sokkal kevesebbet állít elő. Ezért visznek be külsőleg!
A legjobb izomépítés az önmegtartóztatás! De akik testet építenek, ők szurival nyomják. Ha van merszed csináld, de készülj fel, rosszabb lesz, mert még magasabb lesz a szinted! De amint hosszú idő után elhagyod, már nem fog felállni soha többet! A szervezet leállítja a saját termelést. Ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!