Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom hogy unjátok az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy unjátok az ilyen kérdéseket. Egy lánynak párkapcsolatban mennyire fontos az hogy mekkora a fiúnak a nemi szerve?

Figyelt kérdés

Félek hogy emiatt sosem lehet normális kapcsolatom. Nagyon szeretnék barátnőt, sokat aggódom a méretem miatt.

Mennyire lehet boldogulni egy jóindulattal 15/4,5 centissel?

Hosszú távon lehet ezzel barátnőm, meg idővel gyerekünk?

2021. máj. 9. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Komolyan a 15/4,5 centis farkad miatt nyavajogsz?

Átlag méreted van, ami azt jelenti hogy a többségnek ekkora van.

Jól kell tudni használni, nem pedig méregetni, hanem a nővel foglalkozni, nem a farkaddal.

2021. máj. 9. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Kb pont ugyanannyi férfinak nagyobb, mint amennyinek kisebb, mint a tiéd. Nekem is ekkora. Elájulni nem fognak tőle, de a többségnek megfelel. Nem lesz rá panasz, ha jól használod.
2021. máj. 9. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
12 cm alatt ne legyen.
2021. máj. 9. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Ez magától a lánytól függ tehát ha végigérsz benne de nem klopfolod a méhszáját akkor a méret jó. Persze ott van más is mint a "kézimunka" meg az előjáték, meg hogy sokáig sokat bírj stb. de ezek meg már mind fejleszthetőek. De olyannal hosszú távra ne tervezz, akibe 20 centis péló is simán befér mert az biztosan félre fog dugni, mert hiányzik neki a kitöltöttség érzése, akkor is, ha egyébként triplaszaltózni is tudsz szex közben.
2021. máj. 9. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon fontos. A tiéd hosszra pár centivel rövidebb az ideálisnál, de a vastagsága már eléri az ideális méretet.
2021. máj. 9. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a méret jó, nyugi és amit írt az első.
2021. máj. 10. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!