Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk őszintén mondjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk őszintén mondjátok meg!Ha egy számotokra nagyon jó csaj ismeretlenül leszólítana az utcán,hogy azonnal menjetek fel a lakására és nyaljátok ki a punciját és a popó lukát akkor benne lennétek ebben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 15:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Alapvetően benne lennék, de egy az hogy túl gyanús, kettő hogy meg kéne győződni róla hogy igényes normális csaj. Honnan tudjam hogy nem aidses vagy ilyesmi.

Három, általában éppen dolgom van, nem hiszem hogy pont a legjobb időben szólítana le az

2021. máj. 9. 16:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem még fantáziában is furcsa, nem hogy élőben. Elsőre meglepődnék, pár kérdés utána talán belemennék.
2021. máj. 9. 16:35
 13/24 anonim ***** válasza:

11es vagyok.

Annyit hozzá tennék hogy nekem nem furcsa én szeretek nyalni és izgat hogy egy felületesen ismert csajt kinyaljak. De csak ha bejön.

Szóval nekem elméletben bejönne az

2021. máj. 9. 16:38
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Csapda, meg épp rohanásban lennék, meg lehet betegsége van. Feltennék neki kérdéseket, ha azon átmegy számát elkérném, elhívnám egy forgalmas helyre, majd miután csináltatott hiv tesztet, felmennék hozzá értékek nélkül úgy, hogy előtte szólnék pár cimbinek hol vagyok, és ha nem hívom őket 1 óra múlva, akkor ők hívjanak, ha nem veszem fel jöjjenek értem.
2021. máj. 9. 16:42
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Már megint ez a segglyukmániás kisgyerek...
2021. máj. 9. 16:42
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Igen, de én mondjuk fizetnék is egy lánynak, hogy ezt megtehessem. Persze olyannak aki nem prosit ::)
2021. máj. 9. 17:22
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
Azonnal felmennek vele és megtenném neki amit kér !
2021. máj. 9. 17:31
 18/24 anonim ***** válasza:
nem tudom, ahhoz számmora hirtelen meg kell hogy fogjon benne valami
2021. máj. 9. 17:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Igen azonnal kinyalnám!
2021. máj. 9. 20:03
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen. De nagyon válogatós vagyok, számomra nagyon jó csaj csak nagyon kevés létezik.
2021. máj. 9. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!