Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj levágja egy ismeretlen pasiról aki pl az utcán szólítja le, hogy aznap kiverte?
Figyelt kérdés
Sokan azzal jönnek hogy másak vagyunk és látható jelei vannak pl a tekintetünkön. Ez tènyleg igaz?? De hát akinek nincs barátnője, ha nem is mindig, de ki kell vernie,. Értelmes válaszokat várok a korotokkal együtt lányok.2020. júl. 24. 10:27
2/8 A kérdező kommentje:
Na és miből?
2020. júl. 24. 10:34
3/8 anonim válasza:
Foltos a gatyája,és remeg a keze.
4/8 anonim válasza:
inkább az ellenkező, azt veszik észre, ha mondjuk egy hete áll már a farkad és nem verted ki. Akkor sokszor a fiúk úgy viselkednek mint a pincsi kutyák akik bármikor ráugranak a lábadra, hogy megdugják.
5/8 anonim válasza:
Hát nem.
Ha viszont ki vagy éhezve, de rettentően, na azt egyből észreveszik🤫
6/8 anonim válasza:
Nem, de azt viszont azonnal levágják hogy nagyjából mit akar tőlük az illető.
7/8 anonim válasza:
hát én csak úgy tudom megállapítani hogy a párom aznap kiverte hogyha lenyelem neki érzem a mennyiségen és minőségen
szerintem ezt csak így lehet megállapítani a friss sperma finom de a 3 napos már ragacsosabb kellemetlenebb ízű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!