Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peteéréskor nem a pasimat kívànom,hanem ismeretlen pasikat vagy exeket?
Erre azt tudom mondani, hogy lehet exed is rád gondol, hogy milyen volt téged megdugni a kanapén 😂🤷♂️
Amúgy mi a kérdés?
Szerintem ezt nem kell túl misztifikálni. Mindenkivel előfordul hosszú kapcsolatban, hogy néha elkalandozik a gondolata mások iránt.
Néha velem is előfordul, hogy elalvás előtt valamiert más van a fejemben rövidebb időre. Ugyanakkor viszont eszembe nem jutna ezeket a fantáziákat megélni.
Szóval átérzem.. de én magam nem aggódom emiatt.
26F
normális, nem kell félned, peteéréskor kicsit el szokott kalandozni a fantázia és olyankor jobban kívánod a keményebb, extrémebb szexet. Nem kell lelkiismeret furdalást érezned, ez természetes.
Amúgy majd lehet elmúlik ha a pároddal is csináltok néhány merészebb dolgot, de akár beszélhetnél vele arról, hogy valamikor próbáljatok ki valami merészebbet.
Ilyen a női természet, mindig másfelé kacsintgatnak, nem csak peteéréskor.
Tudom rohadék vagyok amiért ilyet mondok, de ez csak az igazság, nem kell kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!