Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mondanátok véleményt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mondanátok véleményt ilyen emberről?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok olyan férfiról, aki ismeretlen nőktől (azok előzetes hozzájárulásával) kérne véleményt a péniszéről?
2021. máj. 8. 22:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

8-as, te valamit nagyon félreértettél! Szó sem volt arról,h szexuális indíttatásból kérdezi. Talán csak tudni akarja,hogy mit mondanak róla azok, akiknek nem áll érdekében pozitívan nyilatkozni.

"aki így mutogatja a farkát, azt inkább ne nevezzük már férfinak"

Aki ilyen ellenséges és rosszhiszemű, azt ne nevezzük már embernek!

2021. máj. 8. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

#5 vagyok, ne érts félre.

Magával a pénisszel semmi bajom. Elnézegetem egy festményen, referenciaképen vagy anatómiai tanulmányon, meg is tudom csodálni (mint a test többi részét, hogy jéé, a természet csodája) akár még le is rajzolom.

Engem az tölt el undorral, ha valaki elkezdi mutogatni nekem. Abban a kontextusban nagyon irritáló és gusztustalan.

2021. máj. 8. 23:16
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem magamtól találtam ki. Itt olvasható több hasonló témájú kérdésnél, hogy azért küldik a férfiak a képet a farkukról, mert az számukra izgató.

És engedd már meg, hogy eldöntsem, hogy tudok-e férfiként nézni arra aki farokképet küldözget itt.

2021. máj. 8. 23:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy a válaszolók közül ki volt már pasival?
2021. máj. 8. 23:21
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Párommal élek, miért?
2021. máj. 8. 23:22
 16/22 Csicuki ***** válasza:
54%
Nem igazán èrdekel nem szeretenék farok kèpeket nézni szóval idegesítőnek mondanám
2021. máj. 8. 23:24
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Férjnél vagyok, szóval voltam már férfival.
2021. máj. 8. 23:27
 18/22 A kérdező kommentje:
Jó, de melyik válaszoló kicsoda? (A korábbi válaszokkal nem tudom egyeztetni)
2021. máj. 8. 23:31
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

#4 és #8+#13-férjnél vagyok.

De ne érts félre, nem azért ez a véleményem, mert valami túlzottan prűdike lennék.

2021. máj. 8. 23:50
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

én is kicsit gáznak tartom, olyannak, aki nem tudja, hogy működnek a nők, vagy valami hülye kisebbségi komplexusa van, hogy túl kicsi és ezzel azzal bizonyosságot szerezni..

szóval tuti nem kezdenék olyan pasival, aki véleményt kérne így a farkáról

2021. máj. 8. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!