Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mondanátok véleményt ilyen emberről?
8-as, te valamit nagyon félreértettél! Szó sem volt arról,h szexuális indíttatásból kérdezi. Talán csak tudni akarja,hogy mit mondanak róla azok, akiknek nem áll érdekében pozitívan nyilatkozni.
"aki így mutogatja a farkát, azt inkább ne nevezzük már férfinak"
Aki ilyen ellenséges és rosszhiszemű, azt ne nevezzük már embernek!
#5 vagyok, ne érts félre.
Magával a pénisszel semmi bajom. Elnézegetem egy festményen, referenciaképen vagy anatómiai tanulmányon, meg is tudom csodálni (mint a test többi részét, hogy jéé, a természet csodája) akár még le is rajzolom.
Engem az tölt el undorral, ha valaki elkezdi mutogatni nekem. Abban a kontextusban nagyon irritáló és gusztustalan.
Nem magamtól találtam ki. Itt olvasható több hasonló témájú kérdésnél, hogy azért küldik a férfiak a képet a farkukról, mert az számukra izgató.
És engedd már meg, hogy eldöntsem, hogy tudok-e férfiként nézni arra aki farokképet küldözget itt.
#4 és #8+#13-férjnél vagyok.
De ne érts félre, nem azért ez a véleményem, mert valami túlzottan prűdike lennék.
én is kicsit gáznak tartom, olyannak, aki nem tudja, hogy működnek a nők, vagy valami hülye kisebbségi komplexusa van, hogy túl kicsi és ezzel azzal bizonyosságot szerezni..
szóval tuti nem kezdenék olyan pasival, aki véleményt kérne így a farkáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!