Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mondanátok véleményt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mondanátok véleményt ilyen emberről?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok olyan férfiról, aki ismeretlen nőktől (azok előzetes hozzájárulásával) kérne véleményt a péniszéről?
2021. máj. 8. 22:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Szánalmas.
2021. máj. 8. 22:52
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

Legalább megkérdi, ahelyett hogy a képembe tolná a szottyadt brokkolit...

Attól még idegesítő, amikor egy random kommentemhez küldi a privátot, amihez egyáltalán nem kapcsolódik.

2021. máj. 8. 22:55
 3/22 A kérdező kommentje:
Miért szánalmas?
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

Akár beleegyezéssel akár anélkül, szánalmas. Pláne ha nem is valami 18 körüli fiatal kissrác.

Ha meg 40feletti, akkor meg főleg szánalmas^3-ön ha nem egy már folyó beszélgetés során küld képet a farkáról, hanem ezzel indít.

5/22 anonim ***** válasza:
78%

Mert ha szerintem randa, attól még valakinek bejöhet.

De amúgy titeket sokkal jobban érdekel a farkatok, mint a nőket.

Mi teljesen máshogy látjuk a másik nem testét.

Nekem egy idegen bré undorító, taszít (őszintén)

A páromét imádom, de főleg azért mert az övé. Amúgy szép, de ha idegenként elküldte volna nekem, akkor gusztustalannak találtam volna.

2021. máj. 8. 22:58
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Egyrészt mert interneten mutogatja,ergo való életben egy nő sem látta még neki,másrészt mert központi kérdés számára,hogy hogyan néz ki a kukaca.A végtelenül elkeseredett férfiak csinálják csak ezt.
2021. máj. 8. 23:00
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
Engem az érdekelne, miért mutogatja valaki magát?!
2021. máj. 8. 23:06
 8/22 anonim ***** válasza:
71%

Miért szánalmas? Mert egy férfi tudjon már ismerkedni egy nővel, méghozzá normális, értelmes beszélgetésen keresztül. És itt nem a beszélgetés témájára gondolok, hanem milyenségére.

Meg egyszerűen szánalmas, ha egy férfi ennyire a farkának kinézetét, méretét gondolja legfontosabbnak, hogy képes azt mutogatni. Bár gondolom inkább ez a mutogatás élvezetet nyújt, nem is annyira a dicsekvésről szól. Na, itt meg jön az, hogy szánalmas ha egy férfi annyira ki van éhezve, hogy már ez is élvezetet nyújt neki.

És a végére...aki így mutogatja a farkát, azt inkább ne nevezzük már férfinak.

9/22 A kérdező kommentje:

6-os, ezt logikailag levezetnéd?

"Egyrészt mert interneten mutogatja,ergo való életben egy nő sem látta még neki"

Hogy következik egyikből a másik?

5-ös, szerintem nem egészséges, ha valakit taszít az emberi test, főleg ha az általa preferált nem testrészéről van szó (és most egészséges, reproduktív embereket feltételezzünk!)

4-es, ha már egy folyó beszélgetésben dobja be,az miért enyhítő körülmény? Mellesleg úgy már a holdudvar hatás miatt nem olyan választ fog kapni, amit amúgy kapna

10/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ha egyszeri alkalom még nem szánalmas. Mindenkinek van olyan időszaka, amikor kinézetével meg a komplexusaival van elfoglalva. Emberek vagyunk, akarjuk tudni, hogy hol állunk minden szempontból.
2021. máj. 8. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!