Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mondanátok véleményt ilyen emberről?
Legalább megkérdi, ahelyett hogy a képembe tolná a szottyadt brokkolit...
Attól még idegesítő, amikor egy random kommentemhez küldi a privátot, amihez egyáltalán nem kapcsolódik.
Akár beleegyezéssel akár anélkül, szánalmas. Pláne ha nem is valami 18 körüli fiatal kissrác.
Ha meg 40feletti, akkor meg főleg szánalmas^3-ön ha nem egy már folyó beszélgetés során küld képet a farkáról, hanem ezzel indít.
Mert ha szerintem randa, attól még valakinek bejöhet.
De amúgy titeket sokkal jobban érdekel a farkatok, mint a nőket.
Mi teljesen máshogy látjuk a másik nem testét.
Nekem egy idegen bré undorító, taszít (őszintén)
A páromét imádom, de főleg azért mert az övé. Amúgy szép, de ha idegenként elküldte volna nekem, akkor gusztustalannak találtam volna.
Miért szánalmas? Mert egy férfi tudjon már ismerkedni egy nővel, méghozzá normális, értelmes beszélgetésen keresztül. És itt nem a beszélgetés témájára gondolok, hanem milyenségére.
Meg egyszerűen szánalmas, ha egy férfi ennyire a farkának kinézetét, méretét gondolja legfontosabbnak, hogy képes azt mutogatni. Bár gondolom inkább ez a mutogatás élvezetet nyújt, nem is annyira a dicsekvésről szól. Na, itt meg jön az, hogy szánalmas ha egy férfi annyira ki van éhezve, hogy már ez is élvezetet nyújt neki.
És a végére...aki így mutogatja a farkát, azt inkább ne nevezzük már férfinak.
6-os, ezt logikailag levezetnéd?
"Egyrészt mert interneten mutogatja,ergo való életben egy nő sem látta még neki"
Hogy következik egyikből a másik?
5-ös, szerintem nem egészséges, ha valakit taszít az emberi test, főleg ha az általa preferált nem testrészéről van szó (és most egészséges, reproduktív embereket feltételezzünk!)
4-es, ha már egy folyó beszélgetésben dobja be,az miért enyhítő körülmény? Mellesleg úgy már a holdudvar hatás miatt nem olyan választ fog kapni, amit amúgy kapna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!