Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha egy lány az ágyban azt mondja nektek hogy nem akkor folytatjátok? Rengeteg sráctól hallom hogy akkor már megcsinálják a lányt nincs vissza út.
Ritkán, de fordult elő ilyen.
Nyilván nem tett a dolog boldoggá, de abbahagytam. Nem vagyok gyökér, szeretem a nőket, miért akarnék olyat tenni, ami neki árt?
Én nem szeretem a Nőket...
IMÁDOM 😋
Elsőnél nem állnék le, másodiknál le szoktam, de akkor, és ott vége is a dolognak, ha 2 hetes, ha 2 éves kapcsolat.
Ha már felállt rá, érezze magát megtisztelve, és ha más nem is, de feküdjön és hagyja, hogy legalább én élvezkedjek!
Úristen milyen taplógyökerek is léteznek...
És ti hívjátok amgatokat férfinak? Önuralom királyai pfff....
F28
Csak ülök itt, és nehezen találom a szavakat...
Ti komolyan azt mondjátok, hogy a lány a hibás, amiért azt mondja, hogy nem akar szexelni?
Nos, ha ezt mondja, akkor nektek annyi hátrányotok lesz, hogy magatoknak kell kiverni. Azt gondolom hogy ezt túl lehet élni.
A lányt viszont megerőszakoljátok. Nem kell finomkodni, ha akarata ellenére szexeltek vele, az erőszak. A NEM azt jelenti, hogy NEM. Teljesen mindegy, mikor mondja ezt. Neki ezzel életre szóló traumát okoztok, gátlásokat a szexuális életében, és önmagában.
Undorítóak vagytok. Nincs jobb szó rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!