Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan huszonéves lány, aki a párja kedvéért megcsináltatná a melleit?
Ha szereted, nem kérsz ilyen tőle!xd
Minek nagyobb mell?Hogy a virslidet közé tudd dugni?
Ez milliós tétel szerintem, másrészt meg a nő döntése kéne, hogy legyen mivel a saját teste és nem csak egy vágyszerzési dolog.
Én a barátnőmtől sose kérnék ilyet, nem egy nagy melltől lesz jó a szex vagy egy kapcsolat. Nyilván én is szeretem a nagy melleket, de ha a barátnőmnek kis melle lenne, az se zavarna, őt szeretem és nem mellét.
Te mit szólnál ha a barátnőd arra kérne hogy nagyobbittasd meg a farkad?
Igen, szakítás lenne, mert ez azt jelenti hogy nem fogad el ugy ahogy vagyok.Egy önző paraszt. Aki ilyenre kéri a barátnőjét az nem szereti. Nekem nincs problémám a mellemmel teljesen jo mérettel rendelkezem, senki kedvéért nem esnek at egy ilyen fájdalmas műtéten.
Egyedül mell kisebbítő műtétben lennék benne és az is csak az én javamat szolgálja..
De azért mert ő szilikon dudákat akar nem fogom.megcsinaltattni még ha fizeti akkor se. Pláne nem az Ő kedvéért.
Fordított esetben szerintem Ő se faragna le pár centit a pötséből mert nekem a kisebb jön be.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!