Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? 23/L
A barátommal egy hónapja lesz, hogy együtt vagyunk.
A héten mindössze 1x szexeltünk, és nekem ez édes kevés...
Mondtam neki, mire azt felelte, hogy neki ennyi elég, nincs ennél több igénye rá 😞
Nem vagyok igénytelen, se csúnya, a testem is kifogástalan.
Mindenképp csak a szakítás a megoldás!?
Továbbá érdekelne, van-e egyáltalán olyan férfi, aki tényleg mindig akarja, vagy ez csak legenda!?!?😄
Én amikor 23 éves voltam, naponta kétszer is szexeltünk, bár én férfi létemre többször akartam volna.
Ahogy telt az idő úgy csökkent ez le kb heti egy kettőre.
Szerintem ha ezt így megmondta hogy neki ez elég akkor rajtad áll hogy szenvedsz vagy szakitasz.
De jobban jársz ha keresel valami hasonló vérmérséklető férfit ami közel olyan mint te vagy.
Anno 19-20 évesen exemmel csak hétvégente tudtunk szexelni hét közben találkozni is nehéz volt. Nem volt olyan hétvége, hogy ne dugtunk volna. Ha megvolt neki akkor is megoldottuk.
Aztán amikor egy ideig együtt laktunk, minden nap legalább 1 volt.
És nem érzem azt, hogy a nagy átlaghoz képest nagyobb szexuális étvágyam lett volna. Jó, persze nem muszáj minden nap, mert van, hogy nincs r lehetőség, meg tényleg vannak napok amikor az ember fáradt, vagy nincs kedve, mert olyan hangulata van, hogy a szex a legutolsó amire gondolni tud, de a heti egy az tényleg kevés. Viszont van ilyen is. Ha a szexuális igényetek különböző, akkor erről beszélni kell. Elvégre ez egy természetes szükséglet, mint az evés, vagy ivás. Ha te naponta igényled, ő meg hetente, akkor legalább valami köztes megoldás kéne. 2 naponta legalább egy, vagy valami. Vagy legalább kézzel szájjal elégítsen ki, ha neki nincs is igénye rá (aztán ki tudja hátha közben beindul és nem csak félmegoldás jut).
Viszont ha nagyon erősen más a szexuális igényetek az sajnos nem tesz jót hosszútávon egy kapcsolatnak. A te oldaladról a szex hiánya frusztrál és okoz majd problémát, feszültség, ingerültség, stb. netán félrelépsz, az meg megint nem jó, az ő részéről meg a nyomás, hogy teljesíteni kell, az is rossz, és hogy csinálnia kell valamit amihez épp nincs kedve. Ha azt vesszük ez valahol a saját maga megerőszakolása.
Szóval erről beszélni kell, és mérlegelni, hogy mit lehet tenni KÖZÖSEN, hogy mindkettőtök jól járjon, vagy, ha tetzsik ha nem ez az eltérés egy kapcsolatban jelentheti egy kapcsolat végét is. És ezt is mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!