Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen szerény, visszahúzódó lányok milyenek a szexben?
Nekem az ilyen lányok tetszenek. Most van is egy kiszemelt. Amúgy én is ilyen vagyok.
Kíváncsi lennék hogy ők a szexben is ilyenek vagy ott bátrak?
Ő nekik szőrös vagy borotvált szokott lenni a puncijuk?
Én is visszahúzódóbb, csendes típus vagyok, nem szeretek középpontban lenni, amolyan "főhős legjobb barátja" típus vagyok.
Az ágyban szeretem a változatosságot, szeretem megélni az érzéseimet, a vágyaimat, kapható vagyok az újdonságokra, szeretek irányítani, de azt is szeretem, ha engem irányítanak.
Nem tudom, honnan kezdődik a vadmacska, de maradjunk annyiban, hogy eddig még csak pozitív csalódást okoztam.
Én úgy vagyok vele, hogy pl minek öltözzek kihívónak, nem akarok mindenkinek tetszeni, nem is illene a stílusomhoz/kisugárzásomhoz, de akár hétköznap is egy szolid térdig érő ruha alatt is szépen megbújik a csipkés fehérnemű és a combfix, amit csak az láthat, akinek én engedem. A másik, meg hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Hallottam már olyan barátnőmről sztorikat, aki végtelenül harsány, kihívó, állandóan a szexről beszél, a pasija meg panaszkodik, hogy otthon az ágyban csak fekszik, mint egy darab fa.
Én nem ismerem a teljes társadalmat. Viszont van tapasztalatom egy nagyképű, nagyszájú egoista lányról és egy visszahúzódó, önbizalomhiányossal kapcsolatban. Szexuálisan az első egy szánalmasan önző, katasztrófa volt, félig frigid és totál tehetségtelen is. A szája volt nagy, de ahhoz képest kb a farok látványát nem bírta feldolgozni annyira éretlen volt ehhez a világhoz. A másik meg lepipált mindenkit és nagyon szenvedélyes volt.
Szóval én nem hiszek a kirakatban.
Pont olyanok, mint a kihívó csajok.
Vagy vadak, vagy visszahúzódók.
(ahogy a kihívó csajok között is van olyan, akiről azt gondolnád, hogy széttép az ágyban majd, aztán kiderül, hogy csak fekszik mint egy fadarab)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!