Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérdésem a vékony lányokhoz/nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem a vékony lányokhoz/nőkhöz szól.Veletek is gyakran előfordult már, hogy a férfi barátaitok, ismerőseitek, illetve ismerősötök ismerőse megfogja a csuklótokat, elkezdi méregetni, hogy "jaj milyen kis vékonyka vagy"?

Figyelt kérdés

Volt akik simogatták, voltak akik azt nézték, hogy hány újjal érik körbe teljesen, volt már aki csak tartotta vagy összefogta mindkettőt, hogy mennyire vékony és olyan is volt, hogy kicsit erősebben megszorították és csak úgy tartottak játékból vagy nem tudom miért?!.. Ez valami csukló fétish vagy mi?

Neketek is voltak ilyen vagy hasonló történetek?

#csukló #szorongatás #csukló fétish #csukló fogás #vékonyság méregetése
2021. máj. 5. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Derékkal volt olyan, hogy hátulról akarta körbe fogni. Bocsánatot is kért, mert megugrottam.
2021. jún. 6. 23:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sűrűn előfordul, ha valaki megfogja a kezem, rögtön nézegetik, hogy 2 ujjal körbe érik.
2022. febr. 28. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy finom női kéz megérdemel egy kis plusszfigyelmet! De ez nem fétis, hanem figyelmesség, kitüntetés, a finom nőies alkatnak. Én minden Hölgynek kezet csókolok, de ha nem szeretné kihagyom.
2022. febr. 28. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!