Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincsenek ilyen nők?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek ilyen nők?

Figyelt kérdés

Legtöbben az ideális péniszméretről nagyon visszafogottan nyilatkoznak. Gondolom nekik alapból nincs hüvelyi orgazmusuk, így valóban mindegy számukra.

Aztán vannak a nagyszájú (jellemzően szűz) kibicek, akik bőven átlag felettit tartanak csak elfogadhatónak.

Nyilván van, aki a fenti halmazoknak nem tagja, hanem van tapasztalata és tudja, hogy pl x cm-nél hosszabbat nem képes befogadni.

Olyan nők miért nincsenek, akiknek az átlag feletti (vagy még éppen átlag) hossz az ideális, de átlag (esetleg attól picit vékonyabb, hangsúlyos makkal) vastagság a jó?

2021. máj. 5. 11:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha az átlagosnál jobbak az anatómiai ismereteid, akkor az érvelési készségeddel lehet gond vagy csak ott és akkor hibáztál. Azt mondtam az "ideges" dologgal amit a korábbi válaszoló is írt: a péniszt leginkább has felőli OLDALON lehet érezni. Korabban már leírtam hogy hogyan kell elképzelni a dolgot, szóval kerlek fogadd el, ha belinkelem ide a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

"nem lehet alkalmazkodni. Ezek ADOTTságok"

Lehet alkalmzkodni bizonyos mértékben, mivel a hüvely egy rugalmas izom, a farkad végén meg ott vagy te és tudod irányítani, hogy ne izomból tövig küldd. Lehet nagyon jó szexuális életetek annak ellenére, hogy a kompatibilitással vannak gondok.

2021. jún. 6. 16:40
 32/36 A kérdező kommentje:
Túl sok a mantra, túl kevés a gyakorlat ezekben a válaszokban. Ha nem tehetem be teljesen, az nekem sokat elvesz az élvezetből, ez a helyzet. Ha meg harangozok, az nekem sem jó, meg a partnernek sem.
2021. jún. 6. 16:48
 33/36 anonim ***** válasza:
77%

hát, nem tudom, szerintem egy kapcsolatban nem az a legfontosabb, hogy mindenünk tökéletesen passzoljon és ideális legyen a másiknak :D

nekem pl a hosszabb méret az ideális, a vastagság mindegy, mert eléggé szűk vagyok és szeretem ha hosszra teljesen kitöltenek, a hüvelyem meg alapból hosszú...a barátomnak pedig viszonylag rövid, vaskos farka van, szóval pont nem az ideálom. de ez számít? nem. rohadt jó vele a szex és van vele rendszeresen hüvelyi orgazmusom is, ami amúgy korábban senkivel nem volt (pedig több exemnek kifejezetten nagy, "számomra ideális" mérete volt...)

annyira nem ez érdekel, komolyan, szerintem egy nő sincs úgy ráakadva erre a témára, mint te :D

2021. jún. 6. 16:51
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a válaszokban kevés a gyakorlat, hanem problematikus a perfekcionizmusod.

Egy ideát kergetsz és nem a pillanatnak meg a partnernek akarod átadni magad.

2021. jún. 6. 17:12
 35/36 A kérdező kommentje:

Miért kárhoztassam lustasággal és igénytelenséggel rossz szexre magam és még 1 embert?

A méreteknek stimmelni kell. Ez alap dolog. Ha ez nem OK, nem lesz elég jó a szex. Persze olykor ennek ellenére is szar

2021. jún. 6. 17:17
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
oké, te tudod, biztos a válaszolók nagy része csak kamuzik 😂
2021. jún. 6. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!