Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ilyen nők?
Legtöbben az ideális péniszméretről nagyon visszafogottan nyilatkoznak. Gondolom nekik alapból nincs hüvelyi orgazmusuk, így valóban mindegy számukra.
Aztán vannak a nagyszájú (jellemzően szűz) kibicek, akik bőven átlag felettit tartanak csak elfogadhatónak.
Nyilván van, aki a fenti halmazoknak nem tagja, hanem van tapasztalata és tudja, hogy pl x cm-nél hosszabbat nem képes befogadni.
Olyan nők miért nincsenek, akiknek az átlag feletti (vagy még éppen átlag) hossz az ideális, de átlag (esetleg attól picit vékonyabb, hangsúlyos makkal) vastagság a jó?
Erre azt tudom mondani: amikor szűz voltam se gondoltam, hogy nekem 20 centi kell, mert láttam, hogy az mennyi és nem akartam. Vastagságtól is féltem, mert a mai napig nagyon szűk vagyok.
Most, 7 év szexuális élet utàn tudom, hogy nem kell a 20 centi. Férjemé nagyobb picivel, mint az átlag, de nem 20 centi és ez így jó.
Viszont azt is tusom, hogy a vastagság ezerszer fontosabb, mert oldalt érzem, nem a végén.
Ha most kéne partnert keresnem, maximum ezen bukhatna el a szexuális élet.
De szerencsére NEM KELL PÁR, nem kell privi.
Nekem a 16-18 centi a tökéletes, az átlagos-vékonyabb vastagsággal.
Ha erre gondoltál, akkor van ilyen nő
Igen, tehát a 15-ös válaszoló is a vastagságot tartja lényegesnek (mindamellett, h a vastag neki speciel nem lenne jó) 15-ös (14:24) válaszoló, haladt már át kifejlett baba a szülőcsatornádon?
17-es köszi a választ neked is. Kérlek, elárulod mekkorára gondolsz vastagság tekintetében (ami ideális tartomány)?
2x olvastam újra a 15-ös válaszát és te, kérdező nagyon félre akarsz érteni valamit.
Azt írta, hogy RÉGEBB félt a vastagtól, de a mai napig szűk.
Ettől függetlenül belássa, hogy neki szűkön is a vastag az igazi. És nem is vitatkozom vele, szerintem is a vastagság a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!