Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ilyen nők?
Legtöbben az ideális péniszméretről nagyon visszafogottan nyilatkoznak. Gondolom nekik alapból nincs hüvelyi orgazmusuk, így valóban mindegy számukra.
Aztán vannak a nagyszájú (jellemzően szűz) kibicek, akik bőven átlag felettit tartanak csak elfogadhatónak.
Nyilván van, aki a fenti halmazoknak nem tagja, hanem van tapasztalata és tudja, hogy pl x cm-nél hosszabbat nem képes befogadni.
Olyan nők miért nincsenek, akiknek az átlag feletti (vagy még éppen átlag) hossz az ideális, de átlag (esetleg attól picit vékonyabb, hangsúlyos makkal) vastagság a jó?
Nem szültem még... Borzalmasan morbid ahogy kérdezed.
A férjemmel anno a durex xxl (57mm) gumit használtuk. Az ő vastagsága ideális nekem. Picit feszít, de nem fàjdalmas.
15 voltam
Hát az 57mm nem tudom miért XXL, de ezt nyilván a Durex marketingesei tudnák megmondani. Köszönöm a kiegészítést. Amúgy egyáltalán nem érzem morbidnak a megfogalmazást. Esetleg ha az "embrió" vagy "magzat" szavakat használtam volna.
Egyik hozzászóló (talán 11:54-es) meg azt olvasta ki a szavaimból, hogy én gyűlölködöm.
Igen, mert direkt félre akartad érteni amit írtam.
Ha nem voltál kész az igazsàgra, minek írtad ki a kérdést.
MINDENHOL ezt fogod olvasni, hogy a vastagsàg fontosabb, mint a hossz.
Mert nem a hüvely végén vannak azok az idegek amiktől jó, hanem a falàn (első 7-9 cmen).
Sorry, tévedtem. A 11.51-es volt, aki azt írta, hogy
"az ebből fakadó haragod nők elleni gyűlöletbe csapott át..."
Vannak ilyen nők, csak nem ők az átlag, meg ők nem a méreted alapján választanak ki, szóval nem feltétlenül fogsz kapcsolatba kerülni velük.
A szülős témát szerintem felejtsd el ebben a kérdéskörben, gyanítom hogyha fejtegetnéd mit akartál kifejezni, akkor bizonyos anatómiai ismeretek hiányáról tennél tanúbizonyságot.
Nem tudom mit szeretnél a kérdés kiemelésével, de remélem megfelel a válasz: valóban a vastagságnak van nagyobb szerepe a hossznál, a vaginában futó idegek miatt - a méhszáj bökdösése meg akár fájdalmas is lehet.
Szerintem ne akard túlmisztifikálni a dolgot, csak alkalmazkodj az aktuális partnered adottsagaihoz, ahogy ő is fog a tiédhez.
Köszi, de ez hülyeség:
"csak alkalmazkodj az aktuális partnered adottsagaihoz, ahogy ő is fog a tiédhez"
Ilyen nincs, nem lehet alkalmazkodni. Ezek ADOTTságok.
Anatómiai ismereteim felülmúlják az átlag emberét. Amit az idegekről írtál, az ilyen formában értelmetlen. Nem mondtál vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!