Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötvenes férfi mennyire kívánja és bírja még a szexet?
55 vagyok. Naponta minimum egyszer kívánom, de ha több van, még jobb.
Nem szeretem a pár perces "meneteket" (bár nyilván van olyan, hogy csak arra van lehetőség/hangulat, és nyilván az sem rossz).
Voltak nálam huszonévekkel fiatalabb barátnőim, hozzájuk korban illők többsége gyengébben teljesített, elmondásuk szerint.
Nekem legalábbis azt mondták többen is, hogy a fiatalabb srácok önzőbbek, kevésbé törődnek a nőkkel és fantáziátlanabbak.
Én ezt nem tudom, a saját szexuális életemről tudom, hogy nagyon is aktív, és megy a több menet is egymás után.
De ahogy előttem is írták, ez valószínűleg nem elsősorban korfüggő, vannak huszonévesek között is sokan merevedési problémákkal, és nyilván az 50-esek között is. Nincs erre recept.
Talán inkább a hozzáállásban van valamennyi különbség az idősebbek javára, de ez is lehet egyéni.
51 vok.És heti 2,3szor kívánom a szexet.Persze nem vagyok leharcolt.Egészségileg rendben vok.Orvos akkor lát,ha jogsit hosszabbítok,vagy alkalmasságin.Korházban jómagam paciensként 1 szer voltam ,mikor mandulaműtétem volt 7 éves koromban.
Nyilván a kor előrehaladtával statisztikailag kevesebb a szex,mint huszonévesen.
Ez viszont nem mindenkire érvényes,hanem az általános többségre.
Az előttemlevő jol leírta.Egyénfüggő.
Lehet az egy betegsegekkel küzdő 50 éves,de lehet egy jobb állapotban levő is,mint egy beteges huszonéves.
52 évesen jelentem hogy megy ez! Én is heti két-háromszor bújok össze feleségemmel. Általában egy-egy menetre de néha van idő kettőre is.
Viszont a menetidő a fiatal évek 10 percéről háromnegyed- vagy egy órára nőtt. A feleségem élvezetére. Nem azért mert lankad, áll mint a cövek, hanem mert megtanultam korrektül használni.
Jobb, élvezetesebb a szex most mint 20-30 éves korunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!