Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy atlag 40 eves ferfi szerintetek le akarna fekudni 18 eves lannyal?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 22:32
21/33 anonim válasza:
Ez férfiaknál nem korfüggő. Minden férfi le akar feküdni 18 éves lányokkal. Ez a nemi éréstől számítva halálig érvényes minden férfira. :D
23/33 anonim válasza:
Én régóta keresek egy ilyen partnert.
Már 18 éves lányt. De sajnos..
24/33 anonim válasza:
18 vagyok, velem pl flörtölt majdnem 40 éves, úgy hogy van egy velem egykorú lánya, és felesége (aki nála idősebb egy tízessel kb, szóval valljuk be, valamilyen szinten érthető az érdeklődése) :D de az a baj hogy elég jó pasi, szóval kicsit belementem, de szavaknál több biztosan nem lesz.
Meg szoktak rám írni még 40-en felül is, szóval a válasz a kérdésedre igen.
25/33 anonim válasza:
20.
Nem vagyunk egformák, ahogy te élsz az nekem nem jön be.
Én másképp látom.
26/33 anonim válasza:
Ha jól néz ki igen, ha ronda akkor nem.De ez elmondható bármilyen korú nőre is.
27/33 anonim válasza:
Engem is izgatna pedog csak 32 vagyok. De szerintem 10 evmulva is fog. Remelem addigra meg jobban fogok kinezni 😀😀
28/33 anonim válasza:
18?
Dugnám mint a lopott biciklit!
37f
29/33 anonim válasza:
De leám, 42 f, de akkor ha másban is össze passzolunk nem csupán a kora miatt.
30/33 anonim válasza:
Én imádnék egy 18 éves lányt.
Nagyon jó volt régebben is.
Főleg aki kezdő és én vezetem be a dolgokba.
Ha van ilyen lány írhatna.
Bp 41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!