Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik a jobb? Az asszonyos vagy a tinilányosabb alkat a 25+ nőknél?
Rólam mindenki azt mondta, főleg csajokban hogy jobb voltam picit husisabban... Meg a melleimet emlegették, ami csak a szoptatás miatt volt olyan amilyen. Nyilván nem szoptatok, most már nem olyan szép és nagy.
Akkor viszont nem tetszett, hogy azt mondták asszonyos vagyok. Nagy hasam volt, vastag comb, hatalmas fenék.
Azóta lefogytam, kisebb melleim vannak, formásabb lábaim, karcsúbb derekam, kisebb hasam, a fenekem még viszonylag nagyobb de formásabb szerintem, mint akkor volt..
Bezzeg most mindenki azt mondja, akkor mennyivel jobb voltam. Én viszont nem így látom.. Nagyon elfogadhatatlan, hogy egy anyuka nem asszonyos?
27/N
Kortól függetlenül a sportos a legdögösebb. Nem a vékonyság számít (sőt, a pasik többsége egyáltalán nem izgul a "modellalkatú" "agarakra"), hanem az állag. Ha feszes vagy, nem az a kérdés hány kiló, hány centi, mennyire vastag a combod, mekkora a popsid vagy a cicid... A háj, az úszógumi stb viszont senkinek sem előnyös.
Pasiknál sem persze :)
De, ami a legfontosabb, nem az számít, kinek te hogy tetszel, hanem hogy te hogy érzed magad jól a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!