Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, aki szeret beleélvezni valaki más nőjének a puncijába? Van olyan, akit ez felizgat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 09:45
11/56 anonim válasza:
Te az vagy, aki a., szintén beletenné más csajába, b., aki azt élvezné, hogy a csaját megcuccolja más, c., csaj vagy, aki szeretné, ha a más pasi által korábban telerakott punciját dugatná meg a pasijával?
12/56 A kérdező kommentje:
#11: b., sokaknak lehet furcsa, de kezdek ezzel megbékélni.
2021. máj. 4. 10:32
13/56 anonim válasza:
Igazából persze, mindig jó más csajával szexelni. De még izgalmasabb akkor a szájába élvezni. Engem mindig izgatott a tudat, hogy elélveztem és tudtam, utána megy haza és szájon csókolja a pasiját.
14/56 anonim válasza:
Tehát te élvezed, hogy a csajod más dugja ? :D hát te se vagy 100 öcsém :D
15/56 anonim válasza:
Én nem akarnék. Inkább kihúznám és a hasára élveznék.
16/56 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, sok olyan van, akit izgat ha más (is) szexel a párjával. Pasik is, nők is. A kérdés az, hogy ez egyetértésben zajlik-e. Ha mindkettőtöknek jó, akkor nincs gond.
Szokták kérdezni, mi az ami perverz? Szerintem semmi, ha egyetértésen alapul. Ha valami minden résztvevőnek jó, elfogadható, élvezetes, akkor az nem perverz.
17/56 A kérdező kommentje:
#14: Mindenkinek megvan a maga fétise vagy "hülyesége", amire azt lehetne mondani, hogy nem százas, ezzel az erővel. :D
2021. máj. 4. 10:53
18/56 anonim válasza:
engem is izgat. Volt szerencsém látni is, de az is izgat ha csak elmeséli mi történt...
19/56 anonim válasza:
Én szeretnék minden csaj p*ncijába beleélvezni
20/56 anonim válasza:
Szimpla versengés, birtoklási vágy, ami minden férfi esetében megjelenik belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!