Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex helyett hazamegy a srác akkor velem van a baj?
Figyelt kérdés
Most ment haza a srác ahelyett, hogy szexelt volna velem. Orál közben leállított és hazament. Ennyire béna volnam?2021. máj. 2. 01:14
1/13 anonim válasza:
Épp abban a pillanatban jött rá hogy ő homár,és inkább "hazament„ a bzibárba.
2/13 anonim válasza:
Ilyen velem még nem volt,de ezer oka lehet.
F
3/13 anonim válasza:
Így erre nem lehet mit mondani.
Honnan ismertétek meg egymást? Mióta ismeritek egymást?
4/13 anonim válasza:
mond a címed küldj egy képet :D meglátogatlak :)
5/13 anonim válasza:
Én akkor jártam így, amikor barátnője volt a srácnak. Meggondolta magát.
6/13 anonim válasza:
Most az a problémád, hogy túl hamar elment?
7/13 anonim válasza:
Rájött a szapora, és nem akarta összerondítani a wc-det.
8/13 anonim válasza:
Akkor jutott eszébe,hogy egy másik csajjal van randija.
10/13 anonim válasza:
Hát ha jól szétfogaztad a farkát akkor ne csodálkozz hogy hazament. Az enyémnek is nagyon érzékeny a vége, kínszenvedés ha rosszul csinálják. A csajok többsége amúgy se tud szopni, én úgy vagyok vele hogy ha nem tudja és nem is akarja megtanulni jól csinálni akkor ne is csinálja. Tényleg nagyon lelombozó tud lenni. Amúgy nagyon fejlett kommunikáció és mély lelki kapcsolódás lehet köztetek ha ez tényleg így történt.🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!