Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szopásnál elélvezés előtt szeretitek, ha szól a srác vagy nem lényeges szólni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 06:54
1/11 anonim válasza:
Úgyis tudom, de szeretem, ha kimondja.
2/11 anonim válasza:
Azért elég nehéz bem észrevenni amikor már majdnem elélvez a srác. Ha nem vagy tapasztalt és hallod érzed, hogy mindjárt jön a cucc.
3/11 anonim válasza:
A legtöbb lány elvárja hogy szólj nekik, megharagudnak, ha nem szólsz, ezt figyeltem meg.
4/11 anonim válasza:
Tudni azt anélkül is... Mozdulatok, hangok. Felesleges, de nem baj, ha mondja.
5/11 anonim válasza:
Én soha nem tudom mikor megy el..
Engem inkabb izgatna ha szex kozben is tudnám mikor hol járnak.
Ilyeneket max filmekbol hallottam félfüllel eddig, pl most nagyon jó ne mozogj mert elmegyek, várj, nem bírom már tartani, gyere gyere mert kapod, u ne csináld lassíts, most jón hova kéred hova akarod? És a többik.
A valosag meg..jé elmegy a srác..
6/11 anonim válasza:
Azzal, hogy szól, ártani nem árthat
7/11 anonim válasza:
Azt lehet hallani és érezni amikor a végén van, de ez lány függő hogy ki mit vár el a párjától, engem nem zavart ha nem szólt, sőt..
8/11 anonim válasza:
En bár pasi vagyok, de válaszolok. Én nem szólok a csajomnak. Tudja érzi rajta szavak nélkül is. Szólni nem szokok, de elelvezes előtt többnyire azért legalább kézzel megerintem a kezét, vállát, testet valahol, esetleg kicsit még is markolom, abból tudja jön a csúcs. De igazabol majdnem felesleges. Érzik a nok ezt.
9/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha előre megbeszélted, hogy a szájába fogsz élvezni, szerintem nem muszály, de különben mindenképp!
10/11 anonim válasza:
Én szeretem ha mondja, bár szinte mindig lehet előtte érezni a pasin. Változik a légzése, az arckifejezése, nyögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!