Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Online ismerkedéskor miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedéskor miért hiszik azt egyesek, hogy ez megengedett egy nővel szemben?

Figyelt kérdés
Alig egy hetes online ismerkedés. Férfi hirtelen minden előzmény nélkül: játszanék a testeden mint egy hangszeren. Letiltottam azonnal. Nem is értem ennyire tartják magukat bizonyos férfiak is, hogy a kanosságuk az egyetlen "értékük"? Ezek a férfiak hogy állnak az önismerettel és az önbecsüléssel? Eszükbe sem jut hogy szánalmasak ha ilyeneket mondanak egy nőnek akit alig alig ismernek? Most tényleg az egyetlen értéküknek a kanosságukat gondolják?
2021. máj. 4. 07:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg aktív beszélgetés, akkor bocs. Fura, hogy ha csomót beszélgettetek már és kezdtétek megismerni egymást, hogyhogy ezután jön egy ilyen gikszer, ami viszont azonnali tiltáshoz vezet mert nem sikerül tisztázni, ha addig minden rendben ment. Viszont online (pl tinder) a 24 órás reakcióidő kifejezetten általános, ezért gondoltam erre.

2021. máj. 4. 08:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem nem tinder hanem rendes társkereső (és nem szexpartner kereső) oldal.
2021. máj. 4. 08:30
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Ilyen érzelmi állapotban miért ismerkedsz? Most jó az ha vkinek elcseszed a napját?
2021. máj. 4. 08:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Milyen érzelmi állapotban? Te miröl beszélsz? Megirtam hogy mi történt.
2021. máj. 4. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy az online írogatás előbb vagy utóbb ebbe csap át. Nem csak férfiaknál, nőknél is megfigyelhető.

Ennek az az oka, hogy nem áll ott szemben a másik fél, nem néz a szemedbe, nem látod mit reagál (a pozitívat se), mindenki bátrabb és egyre vadabb dolgokat írkál aminek a való életben az 1% -át se tenné meg.

Erre a megoldás, hogy pár nap után ha már látod milyen, nagyjából megfelel-e az elvárásaidnak érdemes találkozni személyesen. Ha csak egy kávéra, vagy sétára akkor arra, mert gyakran élőben a személyisége köszönőviszonyban sincs azzal amit mutat magából a csevegőben.

Ha ez nem megoldható legyünk őszinték abból kapcsolatból sose lesz több mint írogatás.

2021. máj. 4. 09:00
 16/18 A kérdező kommentje:

Lehet szerencsés vagyok, de már sikerült normális társra találnom online társkereséskor, igaz az nem mostanában volt. Nagy távolság volt köztünk, 3 hónap aktiv beszélgetés utan találkoztunk, és szóba sem került a szexualitás. 3 évig együtt voltunk.

De most meg mintha a ffak (tisztelet a kivételnek) csak a kanossagukat tartanák az egyetlen értéküknek.

2021. máj. 4. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15: igen, az online tényleg vagy unalomba, vagy ebbe csap át, és nekem is írt már nő olyat, hogy leesett az állam.

Egyébként egyrészt pont ezért kerülöm a hosszas online ismerkedést, másrészt sosem hozom fel a szexualitást.

Az a tapasztalatom, hogy akivel online szexről beszéltem, azzal az életben soha semmi nem történt.

2021. máj. 4. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezt jó, hogy elhajtottad, ez egy paraszt.
2021. máj. 4. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!