Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Megengedett nálatok, hogy a férfi a makkjával végezzen talp masszázst?
Figyelt kérdés
Babaolajos talpakon. Hm? Nyilván más jellegű kényeztetés is jár egyaránt lábon, mint az egész testen.
Életkort is írjatok. Köszönöm.
2020. szept. 17. 13:35
2/14 anonim válasza:
Nekem ez totál semleges, ha a pasi ezt szeretné, akkor tőlem fürdés után csinálhatja.
3/14 anonim válasza:
Megengedem, de ezt nem nevezném masszázsnak. A makkjával kb semmi erőt nem tud kifejteni. Volt már lábfétises pasim és bejön a dolog.
5/14 A kérdező kommentje:
Ez pozitív. 🙂 Imádom a női talpakat, lábujjakat, mindent, ami láb.
2020. szept. 17. 13:40
6/14 anonim válasza:
Ha megvan a kellő összhang akkor a lábfétis belefér ésszel a kapcsolatba, akár ez is. Ettől viszont dugni is tudjon :)
7/14 A kérdező kommentje:
Tudok dugni is, nagyon.
2020. szept. 17. 13:45
9/14 anonim válasza:
Nekem nem lenne élvezetes, de felőlem csinálja ha nagyon akarja. De utána akkor normálisan is masszírozon meg.
10/14 anonim válasza:
Több pasim izgult erre, nekem semleges, de ha akarja csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!