Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ez most hogy működik? Nektek ami megengedett, az nekünk nőknek már nem? L
Mert a világ már csak ilyen :) a pasik önzők, kizárólagosak akarnak lenni, de nekik legyen több nőjük egyszerre - másképpen közelítik meg a dolgot.
Egyébként meg... amelyik pasi több nőnek udvarol egyszerre az valószínűleg egyiktől sem akar komolyabbat, majd ha szerelmes lesz, akkor csak 1-nek fog.
S egyébként nőként te nem több pasi udvarlását fogadod egyszerre, nem "versenyezteted" őket? Dehogyisnem, vica -versa.
Kinek illik, vagyis jobban mondva kell kezdeményezni egy ismerkedést, amennyiben a két fél még nem ismeri egymást? 10-ből 9 nő azt fogja mondani, hogy a férfinak, holott a férfi és a nő egyenlőnek minősül (legalábbis itt). Másik dolog, hogy kinek kell összevágni a fát? Természetesen a férfinak, mivel úgy illik.
Tehát összefoglalva ha az illik az kell, akkor a kérdésedre a válaszom igen, amit a férfinak szabad, a nőnek már nem. Ha azt a részét vesszük, hogy a férfi és a nő egyenlőek, akkor a válaszom, hogy a nő is nyugodtan csinálhatja ezt.
De nekem a pasik max csak bókolnak. Én nem fekszem le egyikkel sem, amíg a férfi amelyik nőnek udvarol azt meg is d*gja.
Én nem adom oda mindenkinek magam.
Mert ezek a mai fiatal kemény legények ilyen önző kis rosszcsontok! Há milyen dolog már az,hogy az ő "egyik" kiszemelt csajának más is bókol?!
Az ilyen egoista majomnak olyan sallert adnék,hogy csak nézne,és a magassarkúja is kitörne! :D
Csak mert a mai fiúcskák ilyen férfias kinézetűek!
Nem mondanám h ez a pasi fiatal lenne.
Középkorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!