Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer. Alkalmi partner volt. Előtte sokat c6eltünk. Előadta magát rendesen.
Aztán talizunk egy motelben. Elhelyezkedett a fotelban, én kapcsoltam zenét, ringatóztam picit, vetkőztem, csavargattam a csípőm, hátat fordítottam, guggoltam stb és ettől elment.
Közölte hogy nem is fog már felallni neki ma.
Egyik exemmel..
Kicsit vitás helyzet volt köztünk előtt, mert úgy léttam, távolodik tőlem. Pedig annyira jól indult az a pár nap. Nem tudom, mi történt, talán egyszerűen csak feladta, a nagy táv. Miatt. Szóval akkor este addig nyúztam, hogy végül is volt szex, de akkor semmilyen érzés nem volt benne, mintha csak túl akart volna lenni rajta. 20 év után is összeszorul a szivem, ha arra az estére gondolok.Főleg, mert azóta sem kaptam magyarázatot rá, miért...nem konkrétan velem lehetett baja, mert sok évvel később is többször megkeresett, írt. Mindegy, ez már örök rejtély marad.
Egyszer már válaszoltam egy ilyen kérdésre, csak akkor tévesen a homoszexuális kategóriában.
Az egyik pasival (akiről azt hittem, hogy majd ő lesz életem párja) végre a lényegre tértünk. Hááát... a farka akkora volt, mint egy Labello, de tényleg! Szélesség és hosszúság is stimmelt. Azt hittem rosszul látok. Mindegy, nyeltem egy nagyot, gondoltam megoldjuk. Betette, de meg sem éreztem. Lökött kettőt és eldőlt. Közölte, hogy ő nem híve az utójátéknak és nekem is ugyanannyi időm volt elmenni mint neki. Azt hittem csak viccel.
Adtam neki még egy esélyt. Következő nap ugyanez a forgatókönyv: csók, én kényeztettem, ő betette és már vette is ki, hogy eldurrant és megy rágyujtani egy cigire.
Életemben nem éreztem még magam annyira megalázva. Na, de nem is számolom a szexpartnerek közé, mert gyakorlatilag egy mini tampon nagyobb nyomot hagy bennem, mint ez a pasi.
És folytatás se volt?
Másnap semü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!