Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Nem heteró kategóriába illik,de mindig utáltam felcsatolhatóssal meghágni az exem.Fárasztó volt,én nem éreztem belőle semmit,és utána napokig fájt a szeméremdombom,mivel azzal lökdöstem.
20/l/bi
2/18 anonim válasza:
1.vagyok,kiegészítés: ex barátnőm
3/18 anonim válasza:
Zuhany alatt próbálkoztunk de egyikünknek sem volt kedve hozzá.
4/18 anonim válasza:
Egyszer lecsúszott az óvszer, az nagyon nagy trauma volt. Esemény utániért szaladni, kivárni a sort, viselni a lenéző pillantásokat, és aztán azon aggódni hogy megjön-e vagy sem...
5/18 A kérdező kommentje:
Nekem az volt amikor a csávó ilyen körkörös mozdulatokkal próbálta extrazni a dolgot. Azon kívül h a csipocsontjaval szetnyomta az enyémet valami ritka szarul csinálta... Aztán másnap a munka társatol hallom vissza h milyen jó szex volt.. Hát nem nekem az biztos..
2021. máj. 3. 19:37
6/18 anonim válasza:
Amikor nem állt fel a pasim farka bármit csináltam.
7/18 anonim válasza:
6-os olyan nekem is volt. Bármit csináltam puha maradt. Fel is tettem itt egy kérdést, aztán mindenki lehurrogott hogy biztos én vagyok a hibás, mert csak a nő csinálhatja szrul és nem a pasi...
8/18 anonim válasza:
Szerencsére soha nem volt rossz szex az életemben 😇 48F
9/18 anonim válasza:
nekem sem volt rossznak mondhat egyik sem. ha bármi miatt nem jó a szex, akkor nem folytatjuk, ennyi.
10/18 anonim válasza:
Amikor nyáron, egy bulihely mellett kavartam egy csajjal, sikerült kivarázsolni a cicit, de olyan szőrök voltak a bimbón, hogy egy másodperc alatt lejöttem az életről. Azért hagytam a leápolást, gyorsan a lényegre térítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!