Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shelock kérdése:
Gond hogy nekem nem jönnek be?
Figyelt kérdés
Szerintem nicki minaj, és több híres éneke/rapper/színész nem túl szexi. Nekem a túl plasztik csajok nem igazán jönnek be, sztem néhány ilyen túl plasztikozott nő kifejezetten ronda. Van az amikor ízléses és szexi, de nekem sok esetben inkább undorító, nálam már nicki is túlzás.2021. máj. 3. 17:49
2/6 anonim válasza:
Aki szerint Nicki Minaj és Cardi B jól néz ki annak van valami nagy nagy gondja. Bűnronda mindkettő
4/6 A kérdező kommentje:
ok ezek szerint nem vagyok egyedül
2021. máj. 3. 17:56
5/6 anonim válasza:
Nicki Minaj és Cardi B tényleg még fél liter vodka után SEM!
6/6 anonim válasza:
4! Nem vagy egyedül! Megnyugodtál? Kerek lett a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!