Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?Kort is írjatok.
Széles a skála ha a külsőt nézzük. Igaz jobban preferálom a sportos alakot, de semmi bajom nincs az átlag, enyhén duci testtel sem, az is tud szexi lenni. Nálam az összkép a lényeg, a nőies kisugárzás. Korban is rugalmas vagyok, 17-35ig. Egyébként én 25 vagyok, ha már kérdezted.
Belsőről meg nehéz nyilatkozni, hiába sorolok fel pár dolgot, ha közben meg vannak olyan vonásai amik taszítanak. Talán a legtalálóbb mégis a normális értékrend lenne.
Nincsenek nagy elvárásaim a nőkkel szemben. Külsőre csupán annyi hogy ne legyen molett, duci testalkatú. Ha még inkább részletezni kellene inkább az alacsonyabb és vékonyabb testlkatú, hosszabb hajú nők. Fontos számomra hogy ne dohányozzon mivel magam is egészséges életet élek és passzív dohányos sem szeretnék lenni illetve ha megcsókolom, megölelem nem a dohányszagot szeretném érezni a száján, a bőrén, vagy a haján. Legyen egyedülálló, ne legyen gyermeke, illetve a hagyományos értékrendek legyenek számára fontosak, úgymint az őszinteség, az erkölcsösség, az odaadás, önzetlenség, tisztelet, a tolerancia, a bizalom és természetesen a hűség. Ezek természetesen számomra is alapvetőek így semmi olyat nem várnék el tőle mint önmagammal szemben.
Ezek a belső értékek különösen fontosak számomra, úgy gondolom ezek azok amik főként meghatározzák az ember valódi énjét illetve lehet azért is ragaszkodom mindezekhez annyira mert 30 év felett vagyok már.
Több luka legyen és 3 melle.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!