Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek milyen lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?Kort is írjatok.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

MILF

21F

2021. ápr. 27. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Aki az ölemben ülve egy pohár sangriával szurkol velem a Barcának, vagy legalább is nem ellene!
2021. ápr. 27. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Széles a skála ha a külsőt nézzük. Igaz jobban preferálom a sportos alakot, de semmi bajom nincs az átlag, enyhén duci testtel sem, az is tud szexi lenni. Nálam az összkép a lényeg, a nőies kisugárzás. Korban is rugalmas vagyok, 17-35ig. Egyébként én 25 vagyok, ha már kérdezted.

Belsőről meg nehéz nyilatkozni, hiába sorolok fel pár dolgot, ha közben meg vannak olyan vonásai amik taszítanak. Talán a legtalálóbb mégis a normális értékrend lenne.

2021. ápr. 27. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazából én most nem keresek kapcsolatot, de ha külső adottságot nézek akkor a lány vékony legyen. És ehhez mérten arányos legyen az alkata. Igazából én most csak partnert keresek egy két alkalomra
2021. ápr. 27. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

Nincsenek nagy elvárásaim a nőkkel szemben. Külsőre csupán annyi hogy ne legyen molett, duci testalkatú. Ha még inkább részletezni kellene inkább az alacsonyabb és vékonyabb testlkatú, hosszabb hajú nők. Fontos számomra hogy ne dohányozzon mivel magam is egészséges életet élek és passzív dohányos sem szeretnék lenni illetve ha megcsókolom, megölelem nem a dohányszagot szeretném érezni a száján, a bőrén, vagy a haján. Legyen egyedülálló, ne legyen gyermeke, illetve a hagyományos értékrendek legyenek számára fontosak, úgymint az őszinteség, az erkölcsösség, az odaadás, önzetlenség, tisztelet, a tolerancia, a bizalom és természetesen a hűség. Ezek természetesen számomra is alapvetőek így semmi olyat nem várnék el tőle mint önmagammal szemben.

Ezek a belső értékek különösen fontosak számomra, úgy gondolom ezek azok amik főként meghatározzák az ember valódi énjét illetve lehet azért is ragaszkodom mindezekhez annyira mert 30 év felett vagyok már.

2021. ápr. 27. 21:09
 6/11 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Zsánerem nincs de pozitív ha szőke a haja meg kék a szeme
2021. ápr. 27. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Szűz lányok, akik csak análba akarják.
2021. ápr. 27. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
A domináns nők. (F39)
2021. ápr. 27. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen munkája, mindegy mi, ha nincs akkor próbálkozzon vagy tanuljon legyenek céljai. Ha alkoholizál, drogozik, az kizáró ok. Külsőre nem írok semmit, az élet hozza magával ezeket a dolgokat ismerkedésnél, nem szoktam profilt felállítani és az alapján válogatni. 34/f
2021. ápr. 27. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Több luka legyen és 3 melle.

22F

2021. ápr. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!