Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van az ismeretségi körötökben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az ismeretségi körötökben olyan ronda nő, akit még megdugni sem akar senki?

Figyelt kérdés
Mi a gond vele, hogy néz ki?
2021. máj. 2. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát látatlanban nem tudom de szerintem ez nekem sem lenne vonzó. Ettől még kéne hogy találj valakit. Meg az se mindegy hogy hogyan csúnya az az arc. Illetve hogy hagyományos szexet szeretnél vagy benne vagy extrémebbben is. Pl bdsm-ra simán talalnál pasit.
2021. máj. 2. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

Olyan hogy ronda nő, nem is igen van.

Nálad más lehet a baj , inkább az hogy valahol láttál más nőt és ahhoz hasonlitod magad.

Én ismerek néhány nőt aki nekem egyáltalán nem tetszik de másnak meg igen és van is párja.

Máshogy állj a dologhoz, lehet egy kicsit változtatni kellene valamin, frizura esetleg és legyen önbizalmad hogy te is igazi nő vagy.

Persze egy fotó ha lenne az sokat segitene.

Mi az hogy előnytelen a testalkatod?

2021. máj. 2. 12:35
 13/19 anonim ***** válasza:

A köver között is van az a bojler testalkat.Olyan hengeralakú.

Na az nem jön be.

2021. máj. 2. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Pár évvel ezelőtt azt mondtam volna ismerek ilyet, de ma már látom, hogy olyan sok ember van olyan sokféle ízléssel, hogy mindenkire jut valaki... másnem ha tényleg elképzelhetetlenül csúnya egy nő arra is jut valaki aki nem volt már nővel X éve és neki mindegy, vagy valaki aki pont a csúnya nőkre izgul...
2021. máj. 2. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

Van, szegényke, pedig nagyon aranyos nő.

Beesett sötétebb bőr, ami ráfeszül a koponyájára (a szeménél mintha sötét gödrök lennének), emellé hatalmas fogsor (rosszabb mint Rubint Réka, az ismerősöm tényleg nem tudja becsukni a száját). + Kevés haja van.

A másik ismerősöm az az, akit bár megdugnak max 4x, de komoly kapcsolatot senki sem akar tőle a személyisége miatt, utána már menekülnek.

2021. máj. 2. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Ráfeszül a koponyájára?

Az valami rem?

2021. máj. 3. 01:59
 17/19 anonim ***** válasza:

A csöves Teri a parkból.

Nem sok foga van es tiszta retek.A haja össze van ragadva és pisaszaga van.

Öltönyfelsőben szabadidőnadrágban és szandálban hasít.

2021. máj. 5. 07:46
 18/19 anonim ***** válasza:

szívesen megismernélek.

nem a szex miatt csak hogy tisztázzam

2021. máj. 28. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 Még ő is kellene valakinek, ebben biztos vagyok. Legrosszabb esetben egy másik csövesnek.
2021. máj. 28. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!