Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lenne egy itteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne egy itteni szexchatból, erotikus levelezésből ismert személlyel véletlen összetalálkozni?

Figyelt kérdés

Akivel csak írtatok, és maximum képet láttatok egymásról. De nem beszéltetek, nem találkoztatok...

Milyen lenne mondjuk a hétköznapokban véletlen összetalálkozni? Vagy épp egy családi nyaralás alkalmával? Feleség/férj, gyerekek...

Mit csinálnátok, hogy reagálnátok le a szitut?

Üdvözölnétek ha egyedül lennétek?

Ha mondjuk párotokkal, családdal, akkor? Hogy éreznétek magatokat?

2021. máj. 1. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Arcról nem kell képet küldeni.
2021. máj. 1. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én régen egy csajjal 1 évig csevegtem, tartottam vele a kapcsolatot. 200 km-re lakott tőlem. Sosem találkoztam vele. Megszakadt a kapcsolat. Majd 5 évvel később az utcán szembe jött velem a városomban és megláttam őt életemben először személyesen. Hirtelen azt sem tudtam honnét ismerős, de rájöttem. Viszont nem mentem oda hozzá, mert már 5 éve nem voltam vele jó viszonyban és összeveszett velem a neten.
2022. jan. 20. 00:57
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Milyen érzés volt látni miután rájöttél ki is ő?
2022. jan. 20. 06:58
 14/15 anonim ***** válasza:

"Milyen érzés volt látni miután rájöttél ki is ő?"

Jó érzés volt látni őt, legszívesebben oda mentem volna hozzá beszélgetni. De mivel megszakadt a kapcsolat vele, mert a végén szóba sem állt velem a neten ezért nem mentem oda hozzá. És nem is egyedül volt hanem a rokonaival. Azért az is érdekes, hogy mindig a messze lakó emberrel lehet a legtovább tartani a barátságot. Akár évekig is. Ez szerintem azért van mert biztonságban érzik magukat a nők a távolság miatt, hogy nem kell találkozni a férfival.

2022. jan. 20. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:

#9! Nem lettem stresszes, mert én független vagyok! Nyugodt szívvel megyek az utcán, bárkivel is találkozok véletlenül nincs miért izgulnom!

7. voltam!

2022. okt. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!